KamcioGF 67 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Dywanik musi być, już od kilku lat go mam i nie dość, że przytulnie to kurzu nie widać na nim 1
Send1N 4 153 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) 6 godzin temu, KamcioGF napisał(a): Dywanik musi być, już od kilku lat go mam i nie dość, że przytulnie to kurzu nie widać na nim Daj go na ścianę będzie jeszcze przytulniej Edytowane 16 Października przez Send1N
Qrdello 826 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Ale wykładzina na dole też równo docięta jak czepialstwo to pełną gębą :> 1
Send1N 4 153 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Makaronik kablowy pod stanowiskiem też niczego sobie 2
KamcioGF 67 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 14 godzin temu, Qrdello napisał(a): Ale wykładzina na dole też równo docięta jak czepialstwo to pełną gębą :> To akurat zwykły dywan tylko tak właśnie potrafią być równe ściany w wielkiej płycie. Dywan jest równo ale względem drugiej prostopadłej ściany
jankooo 252 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) A to mój skromny kącik. Trwają jeszcze drobne prace wykończeniowe ale docelowo dywan jest już na swoim miejscu Edytowane 17 Października przez jankooo 1 2
j4z 936 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 14 godzin temu, Send1N napisał(a): Makaronik kablowy pod stanowiskiem też niczego sobie 1 1
Qrdello 826 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) Generalnie co by sobie poradzić z makaronem to warto pójść w inną stronę. W ikei są regulowane biurka - ale można też kupić bez jak ktoś nie potrzebuje - z zabudowaną tylną ścianką. Od góry zwykły blat, od dołu materiał. Można tam tyle farfocli napchać, że 3 kompy i monitory się ogarnie. Półka ma też rewizję w 2 miejscach - jedna na listwę, druga na dostęp do tej wnęki na kable. Super sprawa bo 99% badziewia można tam upchać. Just sayn'. @jankooo eks-łazienka ? Edytowane 17 Października przez Qrdello 1
KamcioGF 67 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) Ja mam z ikei taki koszyczek, który zakłada się od tyłu biurka i tam listwa+trochę kabli się mieści natomiast myślę czy do blatu nie zrobić z płyty meblowej takiego korytka właśnie jak jest czasami w gotowych biurkach. Edytowane 17 Października przez KamcioGF 1
jankooo 252 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 17 minut temu, Qrdello napisał(a): eks-łazienka ? Garderoba 15 minut temu, KamcioGF napisał(a): Ja mam z ikei taki koszyczek Też mam ten koszyczek i on chyba jest najlepszą opcją ponieważ to wszystko tam oddycha i nawet jak trafi sie kabel o nieodpowiednim przekroju co do ilości mocy pobieranej przez niego (w sytuacji kiedy produkcja masowa szuka oszczednosci gdzie się da) to jest to rozwiązanie bezpieczniejsze niż zamknięty kociołek
aerial 215 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) u mnie ciągle stary chieftec, ciężko przesiąść się na coś innego Edytowane 17 Października przez aerial 8 1
Qrdello 826 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 24 minuty temu, jankooo napisał(a): Garderoba Też mam ten koszyczek i on chyba jest najlepszą opcją ponieważ to wszystko tam oddycha i nawet jak trafi sie kabel o nieodpowiednim przekroju co do ilości mocy pobieranej przez niego (w sytuacji kiedy produkcja masowa szuka oszczednosci gdzie się da) to jest to rozwiązanie bezpieczniejsze niż zamknięty kociołek Czy Ty na 9800x3d instalujesz win7 ? No to właśnie przy tym blacie jest taki koszyczek z tektury obitej w materiał. Też uważam to za lepsze rozwiązanie niż twardy blat albo sklejka.
jankooo 252 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 7 minut temu, Qrdello napisał(a): 32 minuty temu, jankooo napisał(a): Rozwiń Czy Ty na 9800x3d instalujesz win7 ? Nie, nie to nie mój komputer a do firmy (stary soft dobrze działa na win7 a firma nie chce aktualizować softu bo to nie opłacalne). Mój komp jest po prawej, po lewej ten co na nim pracuje a po srodku tymczasowy co akurat wyświetla instalke win7. Reanimowanie takich staruszków to jedno z moich zajęć. Trochę jak zajawka @Pentium D 1
oldfashioned 459 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 36 minut temu, Qrdello napisał(a): Generalnie co by sobie poradzić z makaronem to warto pójść w inną stronę. W ikei są regulowane biurka. Sam posiadam idasena i bardzo sobie chwale. wszystkie kable + ladowary podwieszone pod nim w siatce. 1
Send1N 4 153 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) @j4z tego typu zostawianie kabli pod biurkiem/blatem to jak zamiatanie spraw pod dywan że tak powiem ja kupiłem czarnego boxa z otworami po bokach za 40zł w nim mam wszystkie kostki, listwy itp i jedna spięta gruba wiązka wszystkich kabli wychodzi do góry schowana za narożną podstawą, widzisz gdzieś tam chociaż jedno spagetti? Edytowane 17 Października przez Send1N 2 1
j4z 936 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 58 minut temu, Send1N napisał(a): ja kupiłem czarnego boxa W sensie że też zamiotłeś ale do pudełka? 😀 Moich kabli też chyba nie widać. 😎 1
Send1N 4 153 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 4 godziny temu, j4z napisał(a): Jak to jest twój stan pod biurkiem to wcale nie widać
j4z 936 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października To nie jest biurko, a szafka RTV dwupoziomowa. Zauważ jak nisko jest ostatnia półka. Tego największego pierdolnika co jest za listwami, nie widać. 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Wy chyba plątaniny kabli nie widzieliście prawdziwej
Send1N 4 153 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Widziało się różne ale nie u siebie w mieszkaniu
j4z 936 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października A nie, z kanapy jednak widać. xddd 2
kamilos69 316 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października @j4z Jak złodziej wpadnie w te kable to już nie uciekanie 1
Rekomendowane odpowiedzi