Send1N 4 153 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 16 godzin temu, Lameismyname napisał(a): Tak rzucam okiem na wasze skrzynki i nieraz przechodzi mi przez myśl... A pod majtkami makaron z kabli pod biurkiem 2
Qrdello 826 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Przyszedł riser - kawał byka, na większe 2/3 Gaminga Trio montaż też nie był prosty, gimnastyki było co niemiara szczególnie z wężami od Arctica. Efekt końcowy nie zwala mnie z nóg, ale z drugiej strony planuję w ciągu 2-3 tygodni przejść na AM5 więc i tak będę pruł mobo i zdejmował chłodzenie. Tak czy siak, swój urok ma. Temperatury wyjdą w praniu ale patrząc na to, że ma dobre 6-7cm od szyby miejsca, to tragedii nie wróżę. jedyne co to teraz pasowałoby wentylatory na ścianie na pull odwrócić, bo karta będzie wiała w wiejące śmigła 1 1
Send1N 4 153 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) W tym wydaniu twój pc wyglądał znacznie lepiej jak już cię ręka swędziała to moim zdaniem lepiej było rozejrzeć się za jakimś fajnym przewodem do karty zamiast risera Spoiler Edytowane 28 Października przez Send1N 2
Send1N 4 153 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) Jedno i drugie, kolory lepsze i karta wyglądała lepiej w klasycznym położeniu ale to już tylko moja opinia pomyśl nad kablem a riser zwracaj Edytowane 28 Października przez Send1N 1
Qrdello 826 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Teraz to już opcja i wybór. Jak mi się znudzi to risera wymontuję. Narazie jest coś nowego
Send1N 4 153 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Czaje, teraz to by kątowy przewód ci zrobił mega robotę jak karta jest wertykalnie 1
Qrdello 826 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października No właśnie. Tym bardziej ze ta karta normalnie z 150-200W bierze, to nie ma strachu że będzie pożar muszę się rozejrzeć za czymś. 1
wallec 799 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 18 minut temu, Qrdello napisał(a): Przyszedł riser - kawał byka, na większe 2/3 Gaminga Trio montaż też nie był prosty, gimnastyki było co niemiara szczególnie z wężami od Arctica. Efekt końcowy nie zwala mnie z nóg, ale z drugiej strony planuję w ciągu 2-3 tygodni przejść na AM5 więc i tak będę pruł mobo i zdejmował chłodzenie. Tak czy siak, swój urok ma. Temperatury wyjdą w praniu ale patrząc na to, że ma dobre 6-7cm od szyby miejsca, to tragedii nie wróżę. jedyne co to teraz pasowałoby wentylatory na ścianie na pull odwrócić, bo karta będzie wiała w wiejące śmigła Wypuść przewody od gpu górą przy chłodnicy i poprowadź je za wężami od aio i niech wchodzą do gpu obok blokopompy 1
Qrdello 826 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Tak myślałem, ale dzisiaj mam już po kokardkę odpocząć muszę, a to jednak trochę roboty przerzucić pcie z tyłu w makaronie. Przy przerzucie mobo pewnie tak zrobię. 1
AudRob 128 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 56 minut temu, Qrdello napisał(a): Przyszedł riser - kawał byka, na większe 2/3 Gaminga Trio montaż też nie był prosty, gimnastyki było co niemiara szczególnie z wężami od Arctica. Efekt końcowy nie zwala mnie z nóg, ale z drugiej strony planuję w ciągu 2-3 tygodni przejść na AM5 więc i tak będę pruł mobo i zdejmował chłodzenie. Tak czy siak, swój urok ma. Temperatury wyjdą w praniu ale patrząc na to, że ma dobre 6-7cm od szyby miejsca, to tragedii nie wróżę. jedyne co to teraz pasowałoby wentylatory na ścianie na pull odwrócić, bo karta będzie wiała w wiejące śmigła Było lepiej poprzednio i funkcjonalniej powaga. Lepiej było dołożyć do lepszego mobo albo procka na AM5 niż risera kupować bo wcześniej było dobrze.
Qrdello 826 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Oj tam oj tam, swój klimat ma 3
Pawllos 23 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października (edytowane) Wszystko rzecz gustu, ale popieram przedmówców. Kolorystyki obie mi pasują, ale klasyczny układ karty fajniejszy. Sam się zastanawiałem nad riserem, ale pozostanę przy normalnym układzie. Edytowane 29 Października przez Pawllos 2
kamilos69 316 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października @Pawllos Zapewne Phanteks NV.
Qrdello 826 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 38 minut temu, Pawllos napisał(a): @Qrdello jaka to skrzynka? NV5 przedlift 1
Send1N 4 153 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Przy takiej konfiguracji to lepiej jakby tego wentylatora u góry nad ramem tam nie było a tak poza tym to lubię taki klasyczny nie odpustowy look 6
Kadajo 7 396 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Odwrócić go. Ten drugi wentylator i przesunąć maksymalnie w stronę przodu budy. 1
caleb59 1 620 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Panie ale zdjem pan tę folię z szyby bo obciach. 2
eta 24 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Myślałem, żeby usunąć tylny wylotowy wentylator 120, który był dodany do obudowy i wstawić w jego miejsce 140 z góry. Spróbuję tak zrobić. Dziękuję za porady.
Send1N 4 153 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października To by była najlepsza opcja czyli pozbycie się dwóch 120 i wstawienie jednej 140stki ustawiając ją jak najbardziej do lewej strony. 1
Krzysiak 1 517 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października (edytowane) Wentylator na ramem daj na tył a tu nie dawaj nic. Bo rozumiem że te u góry to 140? Edytowane 29 Października przez Krzysiak 1
Qrdello 826 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Swoją drogą albo takie fotki, ale ten Prime się jajo zrobiło z niego
eta 24 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 4 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Wentylator na ramem daj na tył a tu nie dawaj nic. Bo rozumiem że te u góry to 140? Tak wentylatory w obudowie to 5xArctic P14 Pro i jedna 120, która była dołączona do obudowy i znajduje się na tyle.
Rekomendowane odpowiedzi