Jakościowo?
Czy tylko wyglądało? Zakładam, że żadnym z nich nie jeździłeś - bo napisałeś, że siedziałeś.
Istotne jest też to jak auto się zacowuje w ruchu na drodze - jak działa zawieszenie czy skrzypi, trzeszczy. Dlatego ja lubię demówki które mają bliżej 10k km niż 1,5k.
Tak wiem o tych 4 latach, tak mam swoją 5080 zarejestrowaną. Kupiłem ją w kwietniu.
Daj znać jak sprawdzisz ustawienia.
Ps. Jak ktoś jest zainteresowany RTX 5080 Master ICE z kwietnia zakup w sklepie X, to zapraszam na priv.
... do "ekologii" - jednorazowe auta, których nie opłaca się naprawiać, tylko ekologicznie utylizować i ekologicznie produkować nowe od podstaw
Siedziałem niedawno w Chery Tiggo 4 i w tym samym dniu pojechałem do salonu Toyota, gdzie siadłem w Toyota Yaris Cross - oba auta nowe, w podobnej cenie i jakościowo znacznie lepiej wyglądało to w "Chińczyku"
Też iść na siłownię. Serio. Załóż na plecy 50 kilo kamieni i zobacz jak szybko podpakujesz zwiedzając okolicę. I na niczym w tej grze nie polegli. To po prostu wy jesteście przyzwyczajeni że gracie półbogami.
Rekomendowane odpowiedzi