Elder 522 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu @RavenArsenal mnie zastanawia jak Ampinel tam się wpasuje w tak małą przestrzeń za GPU. Weryfikowałeś ilość miejsca na jego montaż przy obecnym pozycjonowaniu GPU względem mobo? Sięga znacznie dalej poza backplate GPU jak WireViev PRO II
Krzysiak 2 313 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Ogarnąłem kable za monitorem i kompem i tak na razie zostaje, wizualnie się już chyba nic nie zmieni w tym roku (może klawa poleci do wymiany jeszcze)...chyba Edytowane 8 godzin temu przez Krzysiak 4 1
Pitt_34 435 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Obudowa piękności ogólnie fajnie to wszytko wygląda. 1
Kadajo 8 523 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu @Krzysiak taki buchający ciepłem amplituner prosto w monitor może źle się odbić na matrycy.
Krzysiak 2 313 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu @Kadajoon jest w tym miejscu tymczasowo i szczerze mówiąc mało używany, bo gram na słuchawkach. Ogólnie przeszkadza nawet w podpięciu usb do monitora, bo akurat są nad nim
Kadajo 8 523 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu A to luz, ale wolałem zwrócić uwagę bo rożnie to bywa 1
Send1N 5 699 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu @Krzysiak ta podkładka jedynie trochę kuje w oczy, "męskich nie mieli" ? 3
RavenArsenal 44 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 5 godzin temu, Elder napisał(a): @RavenArsenal mnie zastanawia jak Ampinel tam się wpasuje w tak małą przestrzeń za GPU. Weryfikowałeś ilość miejsca na jego montaż przy obecnym pozycjonowaniu GPU względem mobo? Sięga znacznie dalej poza backplate GPU jak WireViev PRO II Faktycznie,miejsca tam nie ma, tak to jest jak się zamawia bez sprawdzania. Najwyżej przerobię nieco połączenie cpu-gpu bo można riser gpu regulować na głębokość. Na razie leci blitz cleaner na pająka a później po płukaniu kable i reszta.
Krzysiak 2 313 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Send1N napisał(a): @Krzysiak ta podkładka jedynie trochę kuje w oczy, "męskich nie mieli" ? Na męskich bardziej brud widać 😅😂 3
DarkeVo 517 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @NDqq1 buda wypas i pewnie za gruby hajs ale żeby nie mieli tam fabrycznej podpórki pod gpu🤔 karta też jakas taka znajoma🤭 pewnie lepiej wizualnie by było jakby plyta i gpu tez było białe no ale wiadomo nie można miec wszystkiego🤷
NDqq1 8 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Generalnie to wymieniłem: 9800x3d -> 9950x3d x870e tomahawk -> x870e carbon 7900xtx -> rtx 5080 h500p mesh argb -> haf 700 argb supremo fm6 1000w gold -> corsair HX1500i 1500w platinum aio czarne 360 na białe 420 od arctic Szczerze? Nie było warto Edytowane 2 godziny temu przez NDqq1 4
Krzysiak 2 313 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, NDqq1 napisał(a): Szczerze? Nie było warto Tak żem czuł 2
Send1N 5 699 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Na męskich bardziej brud widać 😅😂 To prawda i tak mi przeszło przez myśl że to może być jeden z powodów u mnie na biurku wszystko czarne i samo biurko też jest czarne musze co 3 dni łazić przy tym z pędzelkiem i szmatką.... coś za coś prześcieradło i pościel też mam czarne każdy okruszek na tym widać i trzeba regularnie zamiatać 1
MarcoSimone 1 073 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 43 minuty temu, NDqq1 napisał(a): Generalnie to wymieniłem: 9800x3d -> 9950x3d x870e tomahawk -> x870e carbon 7900xtx -> rtx 5080 h500p mesh argb -> haf 700 argb supremo fm6 1000w gold -> corsair HX1500i 1500w platinum aio czarne 360 na białe 420 od arctic Szczerze? Nie było warto Hehe...do mnie jedzie orgaan. Bedzie przeszczep 9800X3D na 9950X3D. 16/32 z 3D kaszą za 2K zł, box i 2,5 roku gw. No żal się nie skusić. A do tego od kumpla 2
DarkeVo 517 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 58 minut temu, NDqq1 napisał(a): Szczerze? Nie było warto Że tak sie zapytam "stare graty" juz sprzedane🤔🤭 2
Rekomendowane odpowiedzi