Company of Heroes 3, gra o dobrym rdzeniu, ale kompetencje zespołu oraz tempo rozwoju jest żenujące. W paździerze nie gram, ale ten godzinowo nadrobił całą resztę. Chyba nic z nowych bubli nie kupiłem, tej gry również, ponieważ dostałem z procesorem, który był ~100 zł droższy od używanego.
Tyle dobrych mechanik można by tam wprowadzić, niektóre tak proste jak odwrót w postaci dwukliku do wybrania w opcjach, nie wspominając o postawach dla jednostek..., a oni niektóre zachowania wycieli, na dodatek naprawiając pathfinding poprzez przenikanie się pojazdów jeśli są w ruchu.
Drodzy forumowicze, zostałem obarczony pomocą co do wyboru laptopa ( a tu jeszcze są jakieś Notebooki, Ultrabooki) a za bardzo się w tym nie orientuję. Jaki laptop teraz na tapecie taki ładny mało awaryjny mógłbym ogarnąć dla kogoś kto w multimedia większość czasu ogarnia tak w cenie do 3500PLN?
Miał raczej na myśli Intela.
Pożyjemy, zobaczymy, spodziewam się, że RTX z serii 50x0 to będzie taka powtórka z serii 20x0 oczywiście w nowych, "lepszych" cenach.
Rekomendowane odpowiedzi