@Totekja podałem realny przykład kraju który obecnie zmaga się z problemem starców i dzietności i tam będzie jeszcze gorzej. Nas też to czeka. Ale ich system władzy jest mało demokratyczny.
Oni są dekadę przed nami. Nie ma wielu rozwiniętych krajów o podobnej liczbie ludności. Mocarstw i krajów ze 100mln ludności nie biorę pod uwagę.
Korea Południowa nie jest dobrym przykładem demokratycznego kraju bo tam obowiązuje system kastowy ale jest jakimś przykładem.
Mamy najniższy wiek emerytalny w UE bo Rumunia podwyższa i nie znalazłem przykładów krajów rozwiniętych z bardzo niskim uprzywilejowanym wiekiem emerytalnym, Nie ma kraju w którym ludzie przechodzą w wieku 30-paru lat na emeryturę. W Polsce rekordzista przeszedł w wieku 33 lat a kilka lat temu też ktoś przeszedł w wieku 34.
Przejścia przed 40-tką na emeryturę w służbach są masowe.
To spokojnie można o tej grze zapomnieć. Jak to po 5 latach pracy tak wygląda... Kto będzie grał laddera? Ja raczej tak. Pewno Warlock. Resztą postaci już tyle się nagrałem, że już chyba kolejnego Paladyna czy Soso sobie odpuszczę Raczej na spokojnie planuje, bez żadnej spiny
Rekomendowane odpowiedzi