Kelam Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Fractal Design Ion Platinum może? Miałem takiego na stanie w wersji 660w, ale ostatecznie wymieniłem bez odpalania na rmx 750. Tyle co porównałem, że kable lepsze we fractalu i znacznie lepsze wykonanie zewnętrzne (szczegół wiadomo). A jak z bebechami, to tu trzeba solidnego testu. Z tego co patrzyłem na zagranicznych stronach, to dobrze niby. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EcKo!? Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 oo to też bardzo chętnie, kiedyś szukałem testów tego PSU ale nie ma to jak testy u Łukasza 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dodam, że chodziło mi o ion+. W razie jakby była jakaś wersja bez plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Fractal Design by się przydały to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido107 Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Seasonic GX leci do mnie, będzie chyba jutro to dam foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opson6667 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Dawać mi tu tego https://allegro.pl/oferta/nowy-cichy-mocny-markowy-zasilacz-atx-400w-8885411672 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Zobacz pierwszą opinie za co dostał 4* i wtedy się dowiesz jacy IT specjaliści to kupujo 🤣🤣🤣🤦♂️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido107 Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 to raczej nie zaliczy testów A dziś przyszedł focus gx750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido107 Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @EcKo!? nic nie wiem o nowych PSU od SPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @sido107 pojawią się testy Bitfenixów Formula i Whisper M? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanese Capacitor Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Ogolem super by bylo zrobic jakies zestawienie paru najlepszych, porzadnych zasilaczy za niskie pieniadze typu 650W do 400, max 450 PLN. Porzadnych w rozumieniu Gold, zaskakujaco dobre bebechy i wyniki testow, jak najlepsza kultura pracy czy nawet dluga gwara. Dla tych osob, ktore chca miec dobre, ale tylko do kompa do gierek, wiec bez placenia za dajace innym oszczedzic na pradzie certyfikaty czy prestizowa marke. Nie chca tez dla swietego spokoju kupowac popularnego high-endu za dobre 50% wiecej. Z mojej perspektywy zasilka ma miec komplet zabezpieczen, robic robote i robic to jak najciszej, zapasu mocy uzasadniajacego 10 lat gwarancji jakos nie widzi mi sie kupowac, wiec fajnie by bylo znac takie przystepne cenowo besty. Bo rynek jest tak szeroki, zestawien porownawczych w sieci nie ma i zwyczajnie najtrudniej sie w tej mnogosci zorientowac bez grzebania za testami kazdego zasilacza w ofercie sklepu, bo i tak ciezko bedzie wszystko porownac na podstawie roznych testow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido107 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @rafalnie wiem, zobaczymy @Japanese Capacitor dobra propozycja, na razie brak czasu nie pozwala, ale jak się poluźni to chętnie napisze takie top 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanese Capacitor Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) @sido107 Mysle, ze nawet fajnie byloby ograniczyc budzet do 400 PLN za 650W. Zasilki dla osob jak ja - graczy chcacych by po prostu w bezpieczny sposob zrobil robote, nie nahalasowal przy tym bardziej niz reszta komputera i niechcacych wiazac z nim dluzszych planow czy placic za uznana marke, modularne okablowanie czy dluzsza niz 5 lat gware. Edytowane 21 Września 2020 przez Japanese Capacitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi