Kącik muzyczny - czyli co nam w duszy gra
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
Jak nie posypywali ,może masz 20 lat i nie wiesz. O bezpieczeństwo było dbane ,teraz możesz próbować sprawę założyć . Nalane maja bo wiedza jak system działa. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Akurat większość osób (wbrew pozorom) ma gdzieś szczegóły fabuły, przyjmuje na luzie to co zostało wymyślone i traktuje wszystko w kategorii płytkiej rozrywki czyli rozumuje na zasadzie "jest to co scenarzysta sobie wymyślił i tyle, gra to tylko gra, a film to tylko film". Większość nie analizuje fabuły, nie analizuje postaci, nie szuka głupot czy innych absurdów, bo płytko podchodzi do produkcji rozrywkowych, nawet jeśli to dramaty czy horrory. Stąd tak wysokie oceny bo technicznie gra jest dobra, a scenki filmowe zrobione bardzo dobrze. Rozgrywka wciągająca, bo sam tak również uważałem. A do tego doskonała grafika. Jeśli ktoś nie zadaje sobie pytania "czy to miało sens?" to nie będzie krytykował gry. -
Przez Katystopej · Opublikowano
To daj realne możliwości odpowiedzi, bo pierwsze 3 to głupota, skoro masz 335km zasięgu przy 57% baterii. Słaby z Ciebie redaktor, skoro nie potrafisz rozpocząć na prawdę ciekawego tematu, tylko za każdym razem chcesz nas wplątać w jakieś sprzeczne ze sobą i faktami odpowiedzi, jak ten o wyborze Astry i Yarisa. Rzuć coś, o czym będzie można podebatować i warto będzie wracać do tego tematu czy odsyłać innych po informacje w nim zawarte. Masz wiedzę, masz doświadczenie i zaplecze, ale nie masz doczynienia z gamoniami, bo wielu z nas zęby zjadło na tradycyjnej, spalinowej motoryzacji. -
Przez lukadd · Opublikowano
Kiedyś też nie posypywali i ludzie żyli, na sankach się jeździło po chodnikach, albo nawet i na łyżwach i było dobrze Ja za dzieciaka jak zamroziło asfalt na wiosce to 2 kilometry na łyżwach do kumpla śmigałem i w tą i z powrotem jak po lodowisku -
Przez janek25 · Opublikowano
Wydaje mi się że to na sztukę między kawami jest pisane ,nie ma tu żadnej głębszej filozofii
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi