raven555 265 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Skoro znowu wracamy do klasyki to proponuję podróż za ocean 5
Stjepan 2 379 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Jedna z płyt przywieziona z Mystic Festival, mam też koszulkę. 2
raven555 265 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Wracając do czasów młodości i @Stjepan twoich starych postów o Paradise Lost nie wiem czy pamiętasz to ale z drugiej strony jak bym zaczął pisać o tym czego słuchałem i dalej słucham to pewnie by zabrakło miejsca na serwerach Edytowane 18 Czerwca przez raven555 5
j4z 943 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Serio będziemy to rozdzielać na osobny wątek?
raven555 265 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca @j4z Jeżeli jest jeden wątek poświęcony tylko naszemu ulubionemu gatunkowi muzyki to przenieśmy się tam tylko niech modzi go też przypną
j4z 943 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Tak, bo tyle się tu dzieje, że nie ma miejsca na metal. 😀 No ok, jak chcecie.
Stjepan 2 379 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca 50 minut temu, j4z napisał(a): Tak, bo tyle się tu dzieje, że nie ma miejsca na metal. 😀 No ok, jak chcecie. Tam, w tym wątku można sobie pogadać o metalu itd, by tu nie zaśmiecać, chodzi mi że to taki offtop metalowy.
j4z 943 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Nie samym metalem człowiek żyje. Kocham młodą Nosowską. Kocham jej głos.
raven555 265 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca @j4z Ja osobiście jadę na samym metalu, ale moja żona, która jest Niemką Polskiego pochodzenia słucha tego : 1 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Występ z Mystic Festival jeszcze w pamięci. Kvlt!!! 666 Ave Satan, Ave Lucifer!!!! 2
raven555 265 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Po porządkach czas na zimny browar i spotkanie z Wujem Tomem 2 1
j4z 943 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) W dniu 18.06.2025 o 12:42, j4z napisał(a): W sumie to nawet teraz zacznę Jak mówiłem, tak zrobiłem. Odsłuchałem: Are You a Rebel? Dirty Money, Dirty Tricks Strip Tease Vile Vicious Vision Zaraz odpalam: Nigdy nie zwróciłem uwagi, że ten drób ma na sobie koszulkę Venom. Nice! Pozdrowionka Na pierwszych dwóch czy trzech płytach trochę mało masy. Edytowane 22 Czerwca przez j4z
ghostdog 906 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Choć w tych czasach człowiek słuchał ciężkiego grania to te dwa numery uwielbiałem. 2
caleb59 1 633 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ostatnio się mega wkręciłem w starocia... 2
ghostdog 906 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ze starych hitów jeszcze lubię ten kawałek. 2
Rekomendowane odpowiedzi