Send1N 4 191 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Ależ to wpada w ucho, lekkie i przyjemne do zabawy
j4z 943 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) 12 godzin temu, Send1N napisał(a): Ależ to wpada w ucho, lekkie i przyjemne do zabawy Panie, weź nie rób wstydu. 😀 Posłuchaj czegoś starszego Santany, jakieś Samba Pa Ti czy inne Black Magic Woman Z późniejszych Smooth No dobra, lubię jakieś tam utwory Nickelback. Np ten: Ale ogólnie to wstyd i nikomu nie mów. W dniu 9.08.2025 o 21:35, Winter napisał(a): Zajebiste jest intro tego utworu na koncertach, jak on chodzi po scenie i śpiewa, niesamowicie klimatyczne. Aż sobie jutro Genesis z nim posłucham. Edytowane 22 Sierpnia przez j4z
Send1N 4 191 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia @j4z Ja nie słucham żadnego santany w tym utworze tylko Kroegera bo on robi całą robotę swoim głosem Nickleback jest kozak, ta piosenka wyżej na imprezkę dobra 1
j4z 943 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Ło kurna, nie wiedziałem o takich rzeczach. 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 1 minutę temu, j4z napisał(a): Ło kurna, nie wiedziałem o takich rzeczach. Mam na kasecie pierwsze bicie z 2001 roku, a niedawno Mystic wydał reedeycje na CD i winylu. Też mam. Romek zawsze w moim sercu.
j4z 943 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) @Stjepan O Panie, to skarby na vinylach będą Cię za pewne interesować. Myślałem, że tylko CD, które puszczam hurtem. Będę się odzywać, ale to może minąć nawet i kilka miesięcy, zanim się za to wezmę. Edytowane 23 Sierpnia przez j4z 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 4 minuty temu, j4z napisał(a): @Stjepan O Panie, to skarby na vinylach będą Cię za pewne interesować. Myślałem, że tylko CD, które puszczam hurtem. Będę się odzywać, ale to może minąć nawet i kilka miesięcy, zanim się za to wezmę. Mam czas. Uwielbiam chłopaków z Gliwic, kocham taki war black metal 1
5hogun 52 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Edytowane 24 Sierpnia przez 5hogun 2
ghostdog 906 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Edytowane 28 Sierpnia przez ghostdog 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Teraz, j4z napisał(a): Gratki, świetny album Mam teraz trzy wersje, remaster, pierwsze bicie i na nowo nagrany na 30 lecie albumu. Jeszcze kasety brak ale pracuje nad tym.
j4z 943 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Kasetę mogę mieć i nie będzie trudno znaleźć. Daj mi ze dwa dni. 1
Rekomendowane odpowiedzi