Dixono Napisano December 20, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 20, 2020 Co z tego zestawu będzie lepsze? A może jakieś inne propozycje? Jak na razie realme wydaje mi się być najbardziej kompletnym telefonem bo i aparat ok i amoled, ale mi 10 lite był już nawet za 999zł Warto dokładać czy czekać na promocje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano December 20, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 20, 2020 Realmi 7pro jest dobrym konkurentem Xiaomi Mi 10/10T Lite 5G Kwestia tego jak go wykorzystasz? Realme ma lepszy aparat jak i więcej ramu i pamięci ale nie ma modułu 5G jak i ma troszke słabszy procesor wzgledem 10lite tak samo jak liczba czujników (choć tego raczej nie wykorzystasz) jednakże zarówno modele 10T jak i realme mają lepsze - bo lit-polimerowe baterie ktore są trwalsze i jak widać pojemniejsze Jeden ma to lepsze a drugi tamto, co dla Ciebie jest najważniejsze w telefonie? https://www.x-kom.pl/comparison/603716,594100,579222 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nguyster Napisano December 27, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 27, 2020 W realme masz chyba combo tych dwóch xiaomi bo i amoled i dobry aparat. W Mi 10 lite jest amoled, ale średni aparat. W Mi 10t lite masz co prawda większe odświeżania, ale brak amoleda. Aparat w 10t lite robi robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się