Jaki monitor 1080p
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie, nie uważam. Ale to bez znaczenia. Nie każdy musi mi się podobać Wciąż nadano jej “dziewczęcy” urok. Jak w trailerze do 4 już go nie miała to się zaczęła jazda. Na szczęście twój brak tolerancji jest pozbawiony jakiegokolwiek znaczenia. I to dotyczy wszystkich czy tylko “seksownych” dziewczynek? Bo już pisałem o innych postaciach i to nagle nie problem. to jest podejście realistyczne, które oszczędza wielu cierpień młodym ludziom Czyli w the last of us 3 już postaci mogą być zupełnie inne bo to będzie “sequel” względem pierwowzoru (tlou i tlou 2)? cos się logika nie klei -
Przez marko · Opublikowano
a co złego w 1.6 DIG-T? Oprócz tego, że jedynie z manualna skrzynia biegów, która jest bardzo mało precyzyjna. Pod koniec produkcji wsadzali 1.3 DIG-T, co dla mnie było już nieporozumieniem. No ale był z automatem -
Przez rdk · Opublikowano
Nie masz czego żałować, to była pomyłka amazona. Nikt tych komputerów nie dostał. -
Przez Misticzx · Opublikowano
To ty uważasz że ma ładną twarz? Wystarczy kilka sekund popatrzeć na Ellie z gry, a potem na Ellie z serialu. To przepaść. Zresztą nie tylko sama twarz (zresztą to samo odnośnie cosplay, bo dziewczyny pokazują najlepiej jak powinna wyglądać Ellie w serialu). W grze Wiedźmin 3 była dorosła (bo to przyszłość), ale w Sadze o Wiedźminie nie była. Serial? Nie oglądałem i nie mam zamiaru. Zapewne podobnie nieudany jak serial The Last of Us. Ale ogólnie nie zgadzam się i nie toleruję zastępowania nastoletnich postaci dorosłymi aktorkami, a jak są jeszcze obleśne to nie toleruję podwójnie (niech w takim wypadku nie ekranizują w ogóle danych produkcji). Sorry za mocne słowa, ale albo coś lubisz i usprawiedliwiasz, albo nie. Nie chodzi o to. Ma być taka jak w pierwowzorze, a nie inna w jedną czy w drugą stronę. Takie trochę podejście z rodzaju body positive, z którym się nie zgadzam w wielu przypadkach. Wiedźmin 3 było kontynuacją książek (sequel), czyli działo się w przyszłości.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi