ps4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Próbowałem prześledzić o co chodziło z tym cyrkiem i tyle zamieszania o coś tak "małego" od "nozownikazberlina". Przypominam, że ludzie ocierają się o prawdę i kłamstwa w narracjach, więc nie musi być od razu ruskim trollem, choć zacietrzewił się w drugą stronę. A skoro już tu zajrzałem to muszę skomentować coś, co wydaje się manipulacją. Ktoś linkował sprawę pozwu Trumpa z 2016r, ale to akurat ślepak, ponieważ pozew złożono zaraz przed wyborami i wycofano, aby taka pogłoska wisiała do powtarzania w mediach. Przez to, że rozsiewano przeciw Trumpowi od groma kłamstw i błota wizerunkowego to teraz trudniej przesiać co jest rzeczywistą wadą tej postaci... Jeśli to prawda to dlaczego cała "demokratyczna" strona nie jest w stanie zorganizować śledztwa i zabezpieczyć świadków, ale są w stanie przymykać oko na Somalijczyków, a może to właśnie ten sam powód, nie umieją lub siedzą w tym razem. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mi nic nie dropi czy to w bf czy cod Tazke problem indywidualny. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/puget-systems-reliability-data-shows-core-ultra-200-and-ryzen-9000-x3d-with-near-identical-failure-rates -
Przez VRman · Opublikowano
Fajne fikołki. Prostowanie fikołków nikogo nie interesuje, chyba że chodzi o ruskiego trola i prostowanie jest przy okazji humorystyczne, a ciebie za takiego nie uważam, więc zwinę w spojler. Inni mogą sobie odpuścić czytanie. To jest tak oczywisty bait, że sobie odpuszczę prostowanie tych bzdur. -
Przez lokiju · Opublikowano
Miałem kiedyś kupione osobno dwie kości DDR4 kingstona. Niby model ten sam prędkości te same ale jedna kość była na Samsungach a drugi na Micronach. Miałem z nimi pewne problemy dlatego też się ich pozbyłem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi