Szukam pomocy w wyborze sprzętu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez some1 · Opublikowano
Wszelkie przejściówki USB/HDMI/DP i laptopy w połączeniu z VR to ciężki temat. Przeważnie nie działa. Jeden z powodów dlaczego Meta i Valve poszli w streaming. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Trzaskowski jest inteligenty. Ale kiepsko prowadzil te kampanie. Jak i poprzednia z reszta. Fajnie ze mowi w wielu jezykach itp. No ale cos tam nie pyklo. Ludzie tez sa niechetni dawac urzad Prezydenta kiedy jego partia akutalnie trzyma wladze. W sensie jest trudniej. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Gdzie wy znajdujecie tych blacharzy za pół darmo? Ja ostatnio zajechałem do jakiejś szopy po drodze na wsi kawałek od Szczecina gdzie nawet żadnego szyldu nie ma, na google maps tym bardziej. Kolesie klepią auta. Cena od 500 do 1200 zł za element. Terminy minimum za miesiąc. -
Przez Sponsi · Opublikowano
Obniżam oczekiwania do 500PLN + przesyłka : ) -
Przez miro · Opublikowano
tak, każdy z tych tytułów jest tego samego dnia. generalnie właściwie każda gra która nie ma DRM ukazuje się zaraz, ale nie o tym.... z twoją rozpiską generalnie się zgadzam, te same odczucia. sam czekałem na god of war, uncharted czy Tsushimę na PC, bo należę do tych którzy zwyczajnie nie trawią grania na padzie i konsoli jako takiej. choć moi synowie mieli te gry na ps4 i w to grali... w przypadku kontynuacji nawet nie chodzi o aspekt finansowy, gdzie można mieć za darmoszkę, po prostu jak napisałeś " nic ciekawego" + brak czasu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi