Połączenie internetowe po formacie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@some1 pisałem post wyżej na czym opieram swoje wnioski. Pro nie jest dostępny na każdym rynku, w PL nie widzialem. A skąd wiem że jest? https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-smarte-hjem/tv-og-tilbehor/tv/lg-42-c6-pro-4k-oled-evo-tv-2026/1104550?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=NO - Shopping - AO - CE - Generic&utm_id=22295214372&gad_source=1&gad_campaignid=22295214372&gbraid=0AAAAAD-SSgQl5B6SET3MmRXUKNQFNsZmx&gclid=CjwKCAjwuanRBhBSEiwAY5y6VxMP3Pycc0WJ8OYGhaRIm62dKqwFJVIZsWGwZXjYL6xGSnqzh_bUOBoClI8QAvD_BwE -
Przez Keller · Opublikowano
Ja tak nie miałem. Byc może gramy inaczej. Np robisz 2 misje i wyłączasz, a potem grasz w coś innego. Czasem 2-3 dni w nic nie grasz. I znowu wracasz. Dla mnie spoko, po prostu każdy musi swoją taktykę wymyślić na granie. Dam przykład z Dark Souls, teraz dwójki. Męczę się jak pies by pokonać dosłownie jednego palanta z chyba piką, coś takiego długiego ma (na reddicie czytam też wiele osób chciało wywalić grę przez niego - to jest Heide Tower). Idę do niego i mam może 4 wrogów których pokonuje łatwo. A ten typek mnie ciągle zabija. Raz się uda go pokonać, to idę do smoka i już smok mnie pokonuje. Ale gram tak z 2h. Potem nie mogę na grę patrzeć mimo że jest świetna. Wiec wrócę sobie jutro albo pojutrze i wsio. Ale jakby ktoś mówił skrócić grę by miała 8h... serio, za dużo dobrych mechanik by marnować potencjał. -
Przez AMDK11 · Opublikowano
Z tego co wiem połączeń z CCD do IOD i IMC ma być 10x więcej co ma dać niższe opóźnienia do RAM. Zobaczymy. -
Przez some1 · Opublikowano
Pomiędzy 42C2 a 42C5 jest ~100 nitów różnicy, a teraz nagle byłoby 300? Wątpliwe. Skąd wiesz o wersji "pro"? Oficjalnie nic takiego nie ma.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi