Rodzaje portów USb w płycie Gigabyte AORUS B550 - jak to rozumieć ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tornado3 · Opublikowano
jeżeli nie masz narzędzi diagnostycznych to za kierownicą spalania stukowego nie wyczujesz, ale konsekwencje tego mogą być bardzo poważne dlatego 95 do dzisiejszych mocno wysilonych jednostek TB moim zdaniem to pozorna oszczędność -
Przez j4z · Opublikowano
à la opinia kolegi: -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A żeś się odpalił, po 10% przestałem czytać. Ochłonąć polecam. Dziękuję -
Przez bleidd · Opublikowano
To może mieć jakiś minimalny sens tylko w ekstremalnych sytuacjach typu upał 35st i gonitwa autostradą albo ostre upalanie. Na Pb95 komputer może minimalnie cofnąć kąt wyprzedzenia zapłonu, aby chronić silnik. Na Pb98 ten margines bezpieczeństwa jest nieco większy. W codziennej jeździe jest to jednak absolutnie nieodczuwalne. Pb98 dla auta dostosowanego* do Pb95 w 99% przypadków to marnowanie pieniędzy. A jak ktoś myśli, że Pb98 jest bardziej premium i ma jakieś środki czyszczące to taniej będzie zalać pełny bak Pb95 i dolać dodatek czyszczący wtryski (np. z PEA) --- * mówimy oczywiście o serii a nie tuningownych nawet zwykłym boxem czy chipsem -
Przez Zbyl88 · Opublikowano
Jak ktos tu pisze ,ze jest nobem to jest nobem. Tlumaczysz tak jak bym mial wiedziec jak to zrobic. Pojecia pomaranczowego nie mam. Zrobilem te silent mode ,zrobie screena bo nie widzialem zadnego waterpump mode. podawalem co mam w biosie w zakladce fan. kej wszedlem w biosie w opcje smart fan 6 z wentylatorami zmienilem CPU FAN SPEED Control z normal na Silent Zmienilem temperature interval na 3 max CPU FAN CONTROLE MODE z auto na PWM. Jak tu nadal nic nie widac to nie wiem bede musial ci napisac dokladnie jaki kabel do czego i je wyjac. Teraz przy starcie windowsa mocno halasowal, a teraz juz ciszej .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi