1050 i9
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Nie rwie bo po co?, nie jestem upośledzony jak niektórzy wyborcy pewnych partii. -
Przez trybcio86 · Opublikowano
A moze obudowa wpada w rezonans i temu masz takie dziwne dzwieki. Kiedyś też tak miałem z gladiusem m40 że na topie mi wentyle dziwnie rzęziły. a pobaw sie z zakresem obrotów czy to sie zwieksza czy zmienjsza w zaleznosci od predkosci -
Przez hubio · Opublikowano
Słaba, nie słaba, ale ma atomówki i szaleńca u sterów, a to już wystarczająca obawa. Lepiej bawić się w zimną wojnę 2.0 niż doprowadzić do zagłady planety. rosja to nie Uganda. W przypadku jakbyś nawet miał rację, że w broni konwencjonalnej jest słaba czego po prostu nie wiem i chyba nikt nie wie, nawet najlepsze agencje wywiadowcze, ale nawet przy tym założeniu masz wojska koalicyjne przy Moskwie i putin wysyła broń atomową na wszystkie cele w USA i Europie. USA odpowiada i nie mamy właściwie życia na ziemi. Tzn kawałek Afryki i Australii się ostanie przy dobrych wiatrach. a akurat ruskie mają tak nas... w głowach, że szybciej zniszczą planetę niż się poddadzą. -
Przez Winter · Opublikowano
Volodymyr w końcu po prawie 3 latach założył nową koszulę i dał starą do prania. -
Przez Geble · Opublikowano
Jak ktoś lubi pokopać to jest promka na EA FC 25 https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0006-PPSA20050_00-25STANDARDBUNDLE Plus promki na PSN 100 za ~81 z groszem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi