-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
nie wiem co ty do mnie mowisz daj mi spokoj, dziala to dziala nie bede sie spuszczać nad starym gtxem. za wysmiewanie admina zaraz wam bany dam i tyle mialo byc tanio i dobrze i jest tanio, czyli tak jak mialo byc. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@drex1 To niestety tak nie działa. Zrobić wszystko możesz komuś kogo masz na kolanach i do tego nie ma go kto obronić. Ja też jestem zdania, że w relacjach napadnięty napadający ten pierwszy powinien mieć prawo zrobić dosłownie wszystko z tym drugim zupełnie bez odpowiedzialności. Ale to są moje pobożne życzenia. Jeśli nie ma podstawy prawnej do zagarnięcia tych aktywów, to albo trzeba ją stworzyć, albo trzeba będzie wszystko oddać. Można by to zagarnąć na poczet reparacji, ale rosja najpierw musi przegrać wojnę. Poza tym, obiecuję ci, gdyby takie na przykład Niemcy wiedziały, że poświęcenie Ukrainy ujdzie im zupełnie na sucho nie kiwnęli by palcem przy tej wojnie w ns2 plynęłoby teraz paliwo. Ludzie są aż tacy źli, szczególnie dotyczy to tych mających władze. -
Przez bergercs · Opublikowano
To jest jakiś sposób: wartość "ziemi" zniszczonych domów, wartość "metali rzadkich" itp - tyle przekazać Ukrainie i niech ruSSkie sobie biorą ten Donbas razem z proruSSkimi mieszkańcami. Dziękujemy za współpracę i żegnamy :-) -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Twój też nic nie wnosił, żadne testy nic nie mówią tym bardziej jednostkowe. O tym od początku pisałem, zależy, jaki sobie wybierzesz, w jednym będzie auto lepsze w innym gorsze. -
Przez mamisynek · Opublikowano
@Send1N Maks był -6% ale i tak crashuje. Sprawdzam sobie teraz z obniżonym na Mhz na 2150 dla GPU Pytanko jeszcze jedno czy jasno można stwierdzić że GPU jest wadliwe ? Czy może to też być wina sterowników/systemu ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi