Skocz do zawartości

Spadki FPS podczas ruszania myszką w grach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od paru dni borykam się z dosyć dziwnym problemem spadku FPS w grach podczas ruszania myszką. Przykładowo CS:GO działa płynnie na 300fps ale w momencie ruchu myszką nagle fpsy skaczą uniemożliwiając normalną grę (nawet w menu) Problem nie występował nigdy wcześniej. Przeskanowałem system malwarebytes, który wykrył kilka infekcji. Zastosowałem na nich kwarantannę ale problem dalej nie zniknął. Problem dotyczy każdej z gier, nawet tych starych "niewymagających". Co może być tego przyczyną? 

spec:

win10

Intel(R) Core(TM) i5-4460  CPU @ 3.20GHz   3.20 GHz

12GB RAM

nvidia geforce gtx 660

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To nie ruszaj myszką !  I nie będzie spadków FPS.  :stukniety:

Gość Mario Power
Opublikowano
Dnia 12.07.2021 o 22:16, Gość pable1 napisał:

Witam, od paru dni borykam się z dosyć dziwnym problemem spadku FPS w grach podczas ruszania myszką. Przykładowo CS:GO działa płynnie na 300fps ale w momencie ruchu myszką nagle fpsy skaczą uniemożliwiając normalną grę (nawet w menu) Problem nie występował nigdy wcześniej. Przeskanowałem system malwarebytes, który wykrył kilka infekcji. Zastosowałem na nich kwarantannę ale problem dalej nie zniknął. Problem dotyczy każdej z gier, nawet tych starych "niewymagających". Co może być tego przyczyną? 

spec:

win10

Intel(R) Core(TM) i5-4460  CPU @ 3.20GHz   3.20 GHz

12GB RAM

nvidia geforce gtx 660

Przyczyna sa problemy ze sterownikami, a dokladnie to "DPC Latency Issues" (zobacz w google).

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...