Upgrade komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
Teraz to mnie rozsmieszyles. Tez mam cegi, ale ja z nimi nie spalbym spokojnie. Tylko ciagly pomiar/monitoring podczas uzywania karty daje 100% gwarancji. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Na jakich Ty ustawieniach grasz, ze nie masz problemow z FPS? -
Przez PaVLo · Opublikowano
Sprawdź ten preset https://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/72 -
Przez hubio · Opublikowano
Są tu dwie kwestie: nie wiem czy Ukraińcy mają aż tak dobre systemy rakietowe, żeby roysjska obrona przeciwrakietowa ich nie zestrzeliła? Były już chyba ataki na Moskwę i chyba tylko jedna rakieta uderzyła. I druga kwestia, że przy całym okrucieństwie to rosja jeszcze (na szczęście) w żadne większe skupiska ludzi: parady, wiece nie uderzyła... z reguły to oni mówią, że rakiety mają niszczyć cele militarne. rosja nigdy dotąd nie przyznała, że z pełną premedytacją uderzyła w cele cywilne. Uderzenie w rosję w czasie parady zwycięstwa bezpośrednio w tłum cywili mógłby zostać odebrany jako atak stricte terrorystyczny... W świat poszłyby obrazki zmasakrowanych dzieci i kobiet. To by bardzo źle przysłużyło Ukraińskiej sprawie i wiele państw mogłoby odciąć pomoc. A też być może obrona rosyjska by zestrzeliła większość, ale te co by uderzyły i zabiły np 10 dzieci to by putin max. wykorzystał wizerunkowo. Pomijam też sprawę etyczną. Wiem co wyprawiają ruskie, ale nie można stosować odpowiedzialności zbiorowej. Nawet oprawcy z Oświęcimia mieli normalne procesy karne z obrońcami na sali sądowej. Alianci nie rozstrzeliwali przypadkowej cywilnej ludności niemieckiej. Trudno, żeby malutkie dzieci, nawet rosyjskie odpowiadały za to, że urodziły się w kraju dyktatora i za to co robią dorośli. -
Przez Godlike · Opublikowano
No dokładnie liczy sie wnętrze, ale nie w każdym aspekcie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi