czy to pasuje do siebie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Na wcześniejszym obrazku masz tam tempy na poziomie 55 stopni więc to był punkt odniesienia do startowego komentarza by @Kadajo , dla jednych dużo dla innych mało, życie. Nie znamy też oczywiście temperatury otoczenia ale można podejrzewać że w okresie wakacyjnym będzie wyższa, chyba że masz klimę to nie ma tematu Co do mojego komentarza to akurat na podstawie własnych doświadczeń mogę z ręką na sercu przyznać że maksowanie wspomnianego parametru dosyć znacząco wpływa na temperatury pamięci i tak właśnie się dzieje na wszystkich moich setach (G Skill, Kingston i Corsair). Zresztą wystarczy że zrzucisz do tych 50000 i będziesz sam widział co się dzieje, nie musisz mi nawet zdawać raportu No i na koniec to mnie to oczywiście lata i "grzeje" co tam komu się wyprawia w jego domowym zaciszu więc bez spiny bo temperatury w Twoim setupie to nie mój problem a zwróciłem jedynie uwagę co prawdopodobnie je podbija. Jeśli Tobie wszystko się zgadza to co mi do tego ? Ja pilnuję swoich i lubie jak są niskie Także co, powodzenia w dalszysz optymalizacjach nowego procka i dobrej zabawy bo po to go chyba kupiłeś a nie żeby z termometrem chodzić i sprawdzać co godzinę. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
No tutaj bylo 600rpm na budzie, a buda jest spora, tym bardziej ram sie grzeje bo mam plyte 2 slotowa wiec kosci sa blisko siebie co tez poteguje temp ale wrzucilem wyzej temp podczas grania w Warzone i to nawet nie dobija do 50st gdzie jeszcze podgrzewa gpu i to nadal na skreconych wentylatorach w budzie. Do testu ramu tez nie wlaczam wiekszego nawiewiu tylko leci minimalny bo jak przejdzie w gorszych warunkach to pozniej nie ma problemu np latem itp. -
Przez Tomek_ITH · Opublikowano
Nawet jakby kosztowała 100$ to co z tego? Do listopada sobie tyle nie odłożycie? Nie rozumiem o co te płacze, że gra droga. Tym bardziej, że mowa o grze, która wyznaczy nowe standardy i będzie punktem do którego inni wydawcy będą dożyć przez kolejne 10 lat. -
Przez Dirian · Opublikowano
Osobiście wolałbym wziąć RX 9070 XT, a w zamian dorzucić do lepszego monitora. Po co kupować kompa za 11k i grać na kiepskim ekranie?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi