Nowy komputer przysłany przez firmę z wykrzywionym chłodzeniem CPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kamiyanx · Opublikowano
No ja nie wiem, czy stwierdzenie "wiara" jest tu odpowiednie. Wszak to jest temat medyczny, w zasadzie biologiczny. Ja tam bym na pewno nie śmiał stawiać tezy innej niż lekarze, bo coś mi się wydaje na ten słynny "chłopski rozum". Kiedyś na chłopski rozum zakładaliśmy, że Ziemia jest płaska... Chociaż do tej pory są płaskoziemcy I całe szczęście. Już z czasów covida na PClolu pamiętam całą szurską śmietankę. Ale generalnie WHO nie kwalifikuje tego jako chorobę psychiczną, więc (@copyrights Gordon) bzdury opowiadasz. Wracając, jest to centrum czy lewica? Kłania się taki piękny termin: https://pl.wikipedia.org/wiki/Okno_Overtona Ogólnie to np. kwestia związków partnerskich w Czechach miałaby poparcie prawicy (tak, prawicy). U nas to już jest temat bardzo lewicowy. Ja jednak wolałbym klasyfikować to w bardziej globalnym podziale, bo ten nasz jest mocno koreańsko-rosyjski, ogólnie nie ma się czym chwalić. A mnie się wcale nie wydaje, aby Sikorski był jakoś neutralny światopoglądowo. Na pewno bardziej konserwatyczny niż progresywny. Czy zaś Trzaska można nazwać tęczowym? Tutaj też mam pewne wątpliwości. W zasadzie nie postuluje on nic ponad jakieś podstawy równego traktowania w społeczeństwie, które de facto wynikają wprost z konstytucji. Swoją drogą, śmieszy mnie też podejście, że geje nie mają co narzekać, bo się ich chociaż już nie kamieniuje Mniejszości dalej nie mają w Polsce nawet tych najbardziej podstawowych praw, smutna prawda. A gdy obskakujesz wpierdziel, to robi ci jakąś różnicę, czy dostajesz od naszego Sebka, czy jakieś Ahmeda? Bo sorry, ale w rdzennej ludności też jest dużo tego... co opisujesz. PiS też bardzo dużo mówił na ten temat. Tylko tak się dziwnie złożyło, że wyszło im ciut na odwrót. Po co pisać o Indianach, skoro w zasadzie całe Stany zostały stworzone na gruncie migranckim? Nie ma tam zasadniczo czegoś takiego jak "rdzenny" Amerykanin. Stąd akurat w tym kraju dziwnie jest czynić zarzuty o migracji. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Yokohama w takich warunkach sprawują się rewelacyjnie. Wiadomo, nowe no ale aż się nie spodziewałem Bardzo miłe zaskoczenie Tu pod górkę, pod śniegiem szklanka A to mój zakręt testowy, dojazd do bloku -
Przez GTM · Opublikowano
Napisałem tylko, że ta gra nie wygląda lepiej od Tomb Ridera a nie że Tomb Rider to jakaś wybitna gra, to ty sam zaorałeś Star Wars: Outlwas wstawiając screena który wygląda fatalnie i jeszcze pisząc pod spodem że "wymagania do 4k, to ma pod RTX 5090", ja właśnie głównie do tego się odniosłem a to, że Outlwas jest też ubogi pod względem gameplayu to też raczej żadna wielka tajemnica.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi