Upgrade PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
I dlatego jest kwik, ale składać petycje sobie mogą - papier wszystko przyjmie. Kilka miesięcy temu były wybory i tak większość wybrała, więc teraz pozostał im tylko kwik. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Naszym elektrowniom tak czy siak kończy się okres eksploatacji. Pomijam już fakt, że część nie tak dawno zamkniętych bloków węglowych miała sprawność na poziomie żałosnych ~33%. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Jak pierwsza konsola to SLIM. Kwestia też w jakie chcesz grać gry, ale najbardziej all-rounder to PS5 Slim z napędem. -
Przez Send1N · Opublikowano
cbr to często przechodzi na niestabilnych ustawieniach, nic nowego tam przez wysoki pobór prądu masz inne taktowanie + inne napięcia a twój problem może objawiać się właśnie tym że brakuje "papu" dla boosta na jednym rdzeniu, wskoczy ci wysoko nawet na sekundę i przy dużej niestabilności zaliczasz restart pc, ciężko w takim wypadku wyłapać to w jakiś programie, niby jest malutki sofcik działający z pod cmd "boost tester" ale on też nie zawsze działa, mi potrafił lecieć 3 godziny i wrzucać max boosta na każdym rdzeniu po kolei na zmianę i myślałem że jest ok po czym na drugi dzień zaliczyłem restart pc przy otwieraniu przeglądarki
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi