Karta graficzna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ja kupilem ta wersje ultimate i normalnie gram już od dziś. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Rozmawiałem z Liptonem, we wtorek wrzuci film na temat NR AMD. Ale też póki co testował czystego moda bez menagera. Nie mówił nic o migotaniu Zobaczymy jak zainstaluje menagera . -
Przez azgan · Opublikowano
U mnie wygląda to tak: 1440p z DLSS-B, NR Present (DLSS5) Uber+, RT Jakość, HW Wysokie (bez AA), MFG dynamiczy, 120Hz, VRR, HDR Aha i NVIDA Reflex (gram na padzie) + TV OLED. -
Przez jirajamgo · Opublikowano
Miałem podobny problem dość niedawno jakieś 2/3 miechy temu, klucz jeszcze z w7 pro, siedziałem długo na w11, ale po aktualizacji biosu uznali zmianę sprzętową i zdezaktywowali mi go. Po konsultancji z ai googla i męką z pomocą techniczną microschitu kupiłem po prostu klucz na w11 pro za 30zeta z dużego sklepu internetowego. Z tego co się dowiedziałem to microschit wyłączył aktywację kluczy ze starszych systemów i nic nie da się zrobić. Skończy się tak że po prostu kupisz klucz oem co jest akurat w EU legalne. Dodam że miałem klucz przypisany do konta mocrosoftu. -
Przez Sponsi · Opublikowano
1. Próbowałem - ani nie chciał już nawet 10 znowu aktywować, ani 11 potem... nic. Gówno straszne. 2. Średnio, bo mam jdg heh i no mam klucz, to te sk...ny mają mi umożliwić skorzystanie z niego heh. 3. Właśnie IMO to powinno być legalne, oni nie mogą sobie z nie wiadomych przyczyn od tak, na chama... a jakby co, mam klucz i klucz ma dzialać, niech sp... ją. Myślałem, że może sterowniki jakieś porządniejsze niż defaultowe musi mieć płyta czy coś, ale nie, zainstalowałem update z MSI Center i ch... Skandal, gnojki. Planowałem przejść na Maka, ale na razie nie mam takiej kasy, żeby to samo, co tu, nawet z połową RAMu, mieć na eplu... te ceny...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi