Pomoc w doborze części do nowego zestawu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
Buspasy dla EV do 01 stycznia 2028r - Nawrocki podpisał ustawę Ale hejt się na niego leje -
Przez maras2574 · Opublikowano
@Kakarotto Ja po kilku podejściach w końcu zagrałem i ukończyłem Tzn. fabułę, gra mi się tak spodobała, że gram dalej i czyszczę wszystko -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Ale to gruba przesada, bo do jakości lepszej niż konsola i 60fps wystarcza ryzen 5600 / i5 12400, 16gb ramu... Na zapas nie ma sensu kupować, bo lepiej sprzedać co się ma i kupić co potrzebne, gdy ceny są dobre. Za rok lub dwa, a najpewniej po premierze PS6, 32gb ramu przyda się, ale wtedy już spokojnie kupisz całą platformę w normalnej cenie lub więcej ramu. Jeśli wybierasz nowe to tak... DDR4 pawie nie ma na stanie, bo były wygaszane z produkcji, a DDR5 wykupione... Ram i procesory rzadko psują się, stąd bez problemu można kupić używane. Nowy będzie ~100-150 zł droższy, a wtedy można poszukać taniego AM5 z 7500f i kupić słaby ram na przeczekanie. Wspieraniem syfu jest również kupienie tego Pro. Skalowanie będzie dużo lepsze na PS6, również procesor dostanie kopa i koniec końców zmieni się Pro na PS6. Choć nie ma co na siłę przekonywać. Jeśli zbiór gier, skalowanie oraz fps Ci odpowiada to można kupić konsolę.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi