xkarrolek Napisano February 22, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano February 22, 2022 Hej, mam problem z chłodzeniem Navis 280 V2, otóż gdy wkręca się na wysokie obroty np. podczas stress testu procesora to zaczyna terkotać 1 wentylator, tak jakby o coś haczył, no tylko, że nie haczy. Obydwa wentylatory są sprawne w 100%, ponieważ po odkręceniu ich od chłodnicy wszystko jest ok na takich obrotach, jednak wystarczy je znowu zamontować i problem znowu się pojawia. Macie jakieś pomysły o co może chodzić? Dzięki z góry, bo dostaje już szewskiej pasji z tym, były montowane nowe wentylatory i cały czas ten sam problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano February 23, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano February 23, 2022 Być może mój pomysł jest absurdalny, ale zobacz, czy przypadkiem z chłodnicy nie wystaje coś, o co zawadzają łopatki wentylatora. Bo skoro były montowane nowe wentylatory, to raczej nie ich problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano February 23, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano February 23, 2022 Stawiam że to mały Chińczyk woła o pomoc, musiał wpaść w trakcie montażu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xkarrolek Napisano February 23, 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano February 23, 2022 1 godzinę temu, tomcug napisał: Być może mój pomysł jest absurdalny, ale zobacz, czy przypadkiem z chłodnicy nie wystaje coś, o co zawadzają łopatki wentylatora. Bo skoro były montowane nowe wentylatory, to raczej nie ich problem. To już nie można mówić o absurdalnych pomysłach, bo sam problem jest absurdalny :D, ale dzięki, zobaczę, bo już kurde skończyły mi się pomysły ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się