komputer od A-Z
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bbandi · Opublikowano
Ograłem oryginał + dodatek wzdłuż i wszerz, miałem mody i najważniejszy na skalowanie przeciwników bez tego to męka, remaster wygląda fajnie ale ja już swoje w tej grze spędziłem więc raczej to dla mnie ciekawostka, zazdro dla tych co pierwszy raz ograją Aha najgorze sa te poziomy jak przechodzimy przez portale, bardzo wtórne i monotonne. -
Przez tomcug · Opublikowano
Na procku z K odpalą i będą stabilne, na takim bez K też i nawet powinny być stabilne, ale 100% gwarancji nie ma przez zablokowane napięcie SA. Ale 14. generacja ma sporo lepszy kontroler niż 12., więc nie powinno być problemu. -
Przez indexinfio · Opublikowano
Cześć Korzystaliście z tego systemu? Jeśli tak to jak go oceniacie? Da się go wykorzystać do przeglądania Internetu? Zdaję sobie sprawę z tego, że jest bardzo niszowy. Liczyłem na React OS, ale wątpliwe żeby kiedykolwiek osiągnął wersję 1.0. Mam komputery z trzema systemami: Windows (10 i 11), Mac Os i Linuksem. -
Przez slafec · Opublikowano
Epic Games, twórcy Gears of War, nigdy nie byli studiem MS. Bungie w czasach X360 odeszło od MS. Od Forzy są dwa zespoły. Pewnie miałeś na myśli Turn 10, bo Playground Games jeszcze ani razu nie zawiódł, a spinoff w postaci Forza Horizon przebił popularnością główną odsłonę Forza Motorsport. Parę dni temu, przed premierą na PS5, padła informacja, że FH5 trafiła do 45 milionów odbiorców. Obsidian przed dołączeniem do MS miało problemy finansowe, wydają teraz sporo mniejszych gier (max gry AA), które dla większości pewnie nie są tak ekscytujące jak gry AAA. Studio zniszczone prze MS z racji bezmyślnego podążania za trendami to Lionhead.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi