Płyta pod Intel Core i5-12400F
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez adashi · Opublikowano
Powinni ich zostawiać z większymi fragmentami asfaltu. Takimi po 20 kilo. -
Przez galakty · Opublikowano
Tam cyferki powinny być na odwrót PSVR2 to zmarnowana szansa, mogli tym tak rynek kupić że aż szkoda o tym myśleć. A ja nie, nie sądzę żeby był ciekawy. Prędzej chciałbym Pro 2. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Większość z tych firm które mają powiązania przez jedną osobę lub grupę osób działa we Wrocławiu. W przypadku pracy chodzi prawdopodobnie (podkreślam, że prawdopodobnie, bo nie jestem w stanie tego dokładnie sprawdzić) o fundację lub stowarzyszenie działające na rzecz dzieci. Zatem zupełnie inny odłam działalności. Jako jedyne oskarżenie właśnie padło, że jedna z osób powiązana z miejscem pracy żony Trzaskowskiego, jest również powiązana z fundacją, która produkuje spoty profrekwencyjne, które z punktu widzenia PiS uderzają w nich. Co nie ma w zasadzie związku. Tak, ale żona Trzaskowskiego nie ma powiązania z tą fundacją. Pracuje w zupełnie innej firmie. Już pisałem, że to obecnie wygląda tak jakby oskarżać pracowników firmy za to jakie powiązania z innymi podmiotami ma jej prezes. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Wybrałem S24 FE właśnie zapomniałem że iP14 nie ma USB C... -
Przez adashi · Opublikowano
Przymuły z odchyleniem legitymistycznym takich rzeczy nie rozumieją. To że istnieją ma również aspekty pozytywne, tylko trzeba odpowiednio ich wykorzystywać. Są łatwo sterowalni.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi