Poprawa jakości dźwięku nagranych plików
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RTX4090 · Opublikowano
1. Jak dla mnie to rewolucją były odbicia RT które były dostępne w pierwszej grze oferującej efekty RT czyli Battlefield V. Odbicia RT można było wykorzystać do lokalizacji przeciwnika w odbiciach szyb, odbiciach podłogi, odbiciach karoserii pojazdów. 2. Staram się aby takie gry były zawsze ustawione na maksa wraz ze wsparciem doładowania fps w postaci FG. Do tego odpowiedni sprzęt: duży monitor 21:9 OLED 240hz, klawiatura mechaniczna, precyzyjna mysz z dopasowanym do mnie dpi. Taki dobór ustawień i sprzętu wiele razy spowodował wygranie przeze mnie rozgrywki w WARZONE. -
Przez Slayer · Opublikowano
Dla mnie początek też świetny, od razu wiedziałem, że warto cisnąć dalej. Muzyka to już całkiem zerwała czapke. -
Przez Karister · Opublikowano
Ja też długo się wahałem z monitorem OLED przez to wypalanie. Ostatecznie uznałem, ze skoro ludzie w testach katują je miesiącami stałym obrazem, a LG daje 3 lata gwarancji na wypalenie, to nic się nie stanie do czasu kolejnej zmiany monitora. Wbrew większości opinii jestem teraz pewien, że nie zmienię swojego TV na OLED. Po prostu obraz na nowym monitorze jest dobry, ale absolutnie niczym mi nie urywa. Wolę zostać z moim 100" miniLED, niż zastąpić go mniejszym OLEDem. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Był ckliwy i pretensjonalny. Takie romansidło klasy B dla pensjonarek. Mnie odrzuciło. Ale się rozkręciło i dalej już jest ok. Nie chcę pisać więcej żeby wszyscy czytający też mieli niespodziankę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi