Santino Napisano January 22 Zgłoś Udostępnij Napisano January 22 (edytowany) Witam serdecznie dzisiaj wykonałem benchmark w CinebenchR23 na procku Intel i5 12400f wyniki w załącznikach z każdym kolejnym wynik był wyższy, aż w końcu zaczął utrzymywać się na poziomie 11780 pkt i stąd moje pytanie czy z procesorem coś się dzieje?? Bo z tego co pamiętam robiąc ten benchmark tuż po zakupie w sierpniu zeszłego roku miałem wynik 12300 pkt. Z góry dziękuję za odpowiedź. AKTUALIZACJA- zrobiłem jeszcze jeden bench i tym razem wyszło 12371 pkt więc nic już z tego nie rozumiem wrzucam screen plus HWINFO. Edytowano January 22 przez Santino Aktualizacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano January 23 Zgłoś Udostępnij Napisano January 23 Wygląda w porządku, fluktuacje wyników mogą wynikać z działania limitów mocy albo czegoś działającego w tle. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano January 24 Zgłoś Udostępnij Napisano January 24 Normálně cinebench poptostu pluje wynikami jak chce też jak robię na Hwbot to puszczam loop 50 razy a dopiero potem zaczynam szukać wyniku. Do tego posiadasz antywirus który bez przerwy coś robi jak tylko mu procesor zaśmierdzi wolną mocą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano January 24 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano January 24 @tomcug@DziarsonDzięki chłopaki za odpowiedź bo już myślałem, że to coś z prockiem skoro wyniki spadły i są takie różnice przy każdym kolejny benchmarku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się