Wydajny notebook do 4000 złotych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Polecam komentarze Ktoś kto głosuje na to serio ma poważne problemy. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Dziwne, że masz czas na coś innego - ja od Hadesa 2 się uzależniłem i od premiery cisnąłem codziennie. Wracając do tematu... Pan Zniszczenia drastycznie zmienił grę - gdyby nie ten dodatek, raczej nie spędziłbym w Diablo II aż tyle czasu. Nie tylko wprowadził sporo zmian, dwie nowe klasy, ale dorzucił też cały nowy akt, przeciwników i bossów i w zasadzie stworzył "endgame" (ballruny ). Ogólnie fajnie, że po tylu latach dodali nową klasę, ale stówka za samą postać to moim zdaniem jednak trochę za dużo. Sama klasa na pierwszy rzut oka wygląda całkiem interesująco. Taki lekki miks nekromanty z czarodziejem.;D No i fajnie, że D2 pojawiło się też na Steamie. Jeden launcher mniej zawsze na plus. Kupić pewnie kupię... na promo. https://store.steampowered.com/app/2536520/Diablo_II_Resurrected__Infernal_Edition/ -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@AMDK11 Ja ze swoim prockiem to cuda na kiju robiłem. Kupiłem specjalnie mobka z eLCK i na 5600Mhz sobie pykam w BF6. DDR5 ruszona w timingach, IF na 2200. Zero dropów. Aż chyba nagram jedną rozgrywkę na YT i tu wrzucę. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
No chyba trochę w drugą stronę, to strona oskarżająca stawia tezy i dąży do ich utrzymania, a obrona stara się to obalić. Podstawy oskarżenia muszą być na tyle mocne i dobrze podparte, żeby nie było wątpliwości co do winy. Od tego jest sąd, żeby rozstrzygnąć kto ma rację, a nie od przyklepania wyroku wydanego przez opinię publiczną. Nikt z nas nie był przy tym wypadku, nie zna jego przebiegu, wiemy tyle co napiszą w mediach, a te mają tendencję do szybkiego wydawania wyroków. Jakbyś chciał zbudować porządek prawny, żeby strona broniąca nie mogła kłamać? Masz jakikolwiek mechanizm, który zagwarantuje rozstrzygnięcie czy mówią prawdę? Jakie sankcje i na jakich podstawach nakładać na obronę za kreowanie bajek? -
Przez sil3nthunt3r · Opublikowano
@Stjepan D2 klasyczne też ogrywałem na premierę, rany w gimnazjum byłem Ale rozumiem, jak grasz mało i okazjonalnie w D2r to faktycznie 109 zł to sporo. Chociaż z drugiej strony 109 zł w dzisiejszych czasach... ale to inny temat
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi