AMD RYZEN
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
o czym ty piszesz w ogóle człowieku? Nie jestem w stanie nawet odnieść się do tego co napisałeś, bo to zwyczajnie nie ma sensu... Piłeś, nie pisz. Tymczasem mamy rozpad w sejmie kolejnej partii https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/rozlam-polski-2050-oto-sklad-nowego-klubu-parlamentarnego-centrum-lista/0tjkz96,79cfc278 -
Przez Send1N · Opublikowano
Takie zastosowania oba wymienione przez ciebie procki ogarną z palcem w nosie bez przymulania. -
Przez janek25 · Opublikowano
20 i nie ma szaprania jak u amd ale to szczegół z ktorym sie nie pogodziłeś jak ci z politycznego jak pisza bzdury.... przypominasz Polski Rzad.Kupujesz sobie 1 droga zabawke bez całej potrzebnej infrastruktury obok -
Przez Send1N · Opublikowano
To że u ciebie nie najlepiej poszły do góry to nie znaczy że u wallca będzie tak samo, wspomniałem o tym tylko informacyjnie bo stockowo gre ma tylko 18gb/s a przez pewien czas po premierze OC pamięci było zablokowane na tych kartach -
Przez CryptTM · Opublikowano
@MarcoSimone nie liczę na taką okazję z ale coś za "rozsądną" cenę przytulę. Mam na półce 1080 Hybrid od EVGA, ale tu jest chłodzenie wodne i nie wejdzie do docelowego builda. Szukam więc czegoś innego, ewentualnie 2060S, jakieś nie zajechane też byłoby dobrym rozwiązaniem. Nic ponad to nie potrzeba, bo i tak procek nie pociągnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi