Problem z połączeniem dwóch komputerów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SuLac0 · Opublikowano
no coz. jakie preferencje kulinarne, takie skojarzenia. nie wnikam. a czemu ma to sluzyc? nie wiem. moze zwykla "infografika", aby ignoranci w kwestii EV mieli co hejtowac? -
Przez ChudyXp · Opublikowano
Często w sklepie z X w nazwie są takie promocje jak napisałeś kup telewizor za 20k a np SoundBar JBL dostaniesz za 20 zł (normalna cena np 800 zł ) i na fakturze czy tam paragonie masz normalnie napisane :SoundBar JBL 20 zł . To tak jak byś zamawiał podzespoły do komputera w ofercie "kup więcej zapłać mniej" gdzie czwarty produkt jest za 1 zł a tobie np wypadł dysk SSD o wartości 900 zł i na paragonie masz napisane normalnie : Dysk SSD cena 1 zł -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Różnica taka, że sankcje wyższe za taką samą jazdę. Jeżeli jeździli 80+, to teraz złapią się w widełki odbierania uprawnień, najwyższe stawki. Problem w tym, że ci normalni przy 50 nie trzymali 50, tylko jeździli szybciej, więc teraz plus, bo jeżdżą wolniej i ewentualne skutki błędu będą mniejsze. Pytanie czy faktycznie dobrze działało, czy jednak tych zdarzeń nie było ale też trzeba spojrzeć szerzej niż wyłącznie na bezpieczeństwo. Niższa prędkość, to mniejszy hałas, przy typowej zabudowie mieszkalnej zmiana na plus. Przy mniejszej prędkości łatwiej się włączyć do ruchu, raz że łatwiej rozpędzić się do limitu, dwa jak się jedzie wolniej to łatwiej odpuścić i kogoś wpuścić. Co do kosztów, to nie wiem jak to dokładnie zostało zrobione i ile kosztowało. Porządnie, to powinny być strefowe po obwodzie, a wszystkie w środku zdjęte i wykorzystane gdzie indziej lub sprzedane. Taniej na przyszłość i mniejsza znakoza, zwłąszcza że te od progów przy ograniczeniu do 30 nie są wymagane. Co do ul. Potrzask, to gdzie ten chodnik chcesz wcisnąć? Zmieniać wszystkie działki, żeby pas drogi był szerszy, czy zawęzić jezdnię do poziomu problemów z mijaniem się? Miejscami i tak by były zastawione parkującymi samochodami. No i nie wiem czy mieszkańcy zdają sobie sprawę czego chcą. Przy takiej ciasnocie chodniki przylegałyby bezpośrednio do posesji, a to oznacza szuflowanie śniegu przez tych mieszkańców. Czyli limit został urealniony, w czym problem? Tam tak wygląda większość dróg. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wszyscy wiemy, ze u ciebie na auto lata responsywniej, pisales juz wielokrotnie te bajki -
Przez sniper76 · Opublikowano
Tak dla zaspokojenia ciekawości puściłem CPU w [AUTO] i RAM podobnie, czyli 6000MT/s 26-36-36-62-98 1.4V Zdecydowanie jakby to nazwać "responsywniej" lata BF6
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi