Czy na takich podzespołach będę mógł grac w League of Legends oraz CS:go płynnie i na wysokich detalach?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bono_UG · Opublikowano
Zamówiłem używkę ef-m1 i będę kombinować z przeszczepem. Mam nadzieję, że da się to w miarę sensownie ogarnąć. A przynajmniej w miarę tanio zajrzeć do środka i być może rozgryźć co piłować -
Przez Bono_UG · Opublikowano
I tu też będą podzielone Osobiście wyłączam takie "oszczędzanie" energii, bo zysku z tego w desktopie w zasadzie nie ma, za to większy hałas przy uruchamianiu/zatrzymywaniu, trzeba czekać na reakcję. Druga osobista opinia, to nawet jak dysk przystosowany do usypiania i budzenia, to i tak dostaje po tyłku. Jeżeli to faktycznie serwerowa wersja, to ja bym się o zużycie łożyska nie bał. Stałe obroty, stała pozycja będzie lżejsza niż rozpędzanie i hamowanie. Jak dysk jest głośny i potrzebny od czasu do czasu, to ja bym go załadował do zewnętrznej kieszeni lub stacji dokującej i odpalał kiedy potrzebny. -
Przez VRman · Opublikowano
No to się zaczyna robić bardziej niż ciekawe, bo Radki 9070XT w promocjach poniżej 3K na pepperach nadal migają co 1-2 dni. 2800 vs. 4100. Tego nawet DLSS 4.5 nie zateguje. -
Przez some1 · Opublikowano
Kabel jak kabel, mam takiego Vortexa, mam też taki tani za 5 dych, oba działają, tylko Vortex jest bardziej giętki. Oryginalny kabel Mety jest światłowodowy i najbardziej elastyczny, stąd ta cena. Byle nie kupić kabla USB 2.0 / tylko do ładowania. -
Przez leven · Opublikowano
Są pewne granice i ludzie zaczynają przytomniej reagować. Dobrze, że te karty za 4100 wiszą, bo jak by zeszły, to sklepy znowu krok do przodu i pyk 4200
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi