Najlepsze piwo [+18]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DrLecture · Opublikowano
Do pewnego poziomu masz realny zysk 8000 czy 8400 robią różnicę tam gdzie większość nie patrzy - gdzie się fps „zatrzymuje” - przy kartach 5070 9070 w 2k to od monomeru ustabilizowania masz wymierny zysk komfortu w gierkach przy nawet 36-40 czy 38-44, potem to już trochę kosmetyka i sztuka dla sztuki, ale jest jakaś satysfakcja jak nawet się zbootuje 8400 cl 28-38 - że to nie będzie działać i musisz rzeźbić żeby było stabilnie - to jest zabawa sama w sobie - nie dla każdego ale wciąż satysfakcjonująca - od pewnego momentu te „zyski” są totalnie pomijalne, ale są… i dają jakąś frajdę -
Przez copyname · Opublikowano
Szkoda, ze tego nie dali na start. Jak juz zakładać kaganiec na obywatelu to po całości. W końcu kartony z mlekiem walą sie po lasach. albo wzrośnie jakość odzysku! Trzymam kciuki, aby kartonik nie byl zgnieciony przy wkładaniu do automatu. Niech niektórzy dmuchają takie kartony tygodniowe po mleku.albo ten smród po zgniecieniu kartonika ze zgniły mlekiem przez te recyklomaty. No nic, pchamy dalej kasę w niemiecka gospodarkę. -
Przez VRman · Opublikowano
Nie jego wina. Może jeszcze wtedy pisuaria nie skonsultowała sprawy z kremlem, więc skąd miał wiedzieć, że idzie w nie ten przekaz co trzeba. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Mam nadzieję że zrobiłeś drobne modyfikację lub coś, bo bez odwrócenia wentylatora zasilacza i wylotu na froncie trochę kiepsko to widzę, chyba że było tam chłodzenie wodne i nadal wylot frontem. W Rajintek Metis Plus jestem w stanie schłodzić 188W na GPU i 44-65w na CPU, po odwróceniu wentylatora w zasilaczu, uszczelnieniach i wycięciu drugiego otworu nad GPU. CPU nie ma problemów, a kartę i tył mogę trzymać na 1400rpm... Jeszcze można to poprawić, ale ociągam się. Teraz tylko czekam na piankę ppi 30 3mm, coś do lepszego kanału dla gpu i zrobienie innego montażu zasilacza oraz wycięcie kraty z tyłu, a nie chcę tego ciągle rozkręcać. Ma "tylko" 13.4 litra, z potencjałem na zmieszczenie małego matx i jednocześnie zasilacza ATX + GPU 250-267mm po kolejnych modyfikacjach. NZXT h1 również jest bezproblemowa, kupiłem chyba ze zwrotu za 200-250 zł dla zasilacza, kabli i zaspokojenia ciekawości. Jeśli Sony nie spartoli PS6 i skręci w dobry kierunek to również skończę z konsolą do nowych gier i słabszym, małym komputerem do reszty. Na to czeka rtx4060 OEM u rodziny. Gdy tam wymienię na coś mocniejszego to z tego będzie miniPC <200W. -
Przez trepek · Opublikowano
Kredyty w USA czy Korei jakoś się pozyskało.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi