Najlepsze piwo [+18]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Dało to jakieś zauważalne korzyści czy placebo i trochę czasu przepalone? -
Przez Jinx · Opublikowano
Dla mnie najwiekszym rozczarowaniem było, że gra z tak świetnym postapo nie miała fabuły tylko coopa/multi. -
Przez ITprospector · Opublikowano
motocyklowe ciekawa perełka, to "Prawdziwa historia" z Anthony Hopkinsem The World's Fastest Indian kolejny choć nie typowo wyścigowy, ale o jednośladach i wątek wojenny i miłosny ale również wart uwagi, to 'Rajdowcy w akcji' z John Stamosem i Teri Polo Born to ride z 1991 - film ten trudny jest już obecnie do zdobycia, pamiętam z VHSa i kina, -
Przez hubio · Opublikowano
@Badalamann to co podlinkowałem wyżej - warto poczytać. Wychodzi na to, że rosjanie mocno za tym stali. Zresztą dziewczyny były sprowadzane głównie z rosji, Mołdawii, Ukrainy itp i to prywatnymi samolotami więc wywiad rosyjski musiał wiedzieć. Zbierali haki na polityków w USA. Bardzo ciekawe jaki wpływ miało to na kampanię Trumpa i to co się dzieje obecnie w kwestii Ukrainy. rosjanie doskonale wiedzą jaka hipokryzja jest w USA i jak można mieć w garści za coś takiego każdego polityka, aktora, celebrytę. Nie zdziwiłbym się jakby sami rosjanie wyszukiwali te dziewczyny do Epsteina. I w tym sensie to bardzo groźne dla całej polityki USA i polityki międzynarodowej. Jeśli mają i haka na Trumpa to to co pisze @VRman od lat, że Trump jest rosyjską marionetką nabiera nowego sensu. Bo tak intuicyjnie znając słabość Trumpa do kobiet to myślę, że on się załapał i to nie jeden raz na taką nieletnią Jak rosjanie mają materiały to mogą na niego wpływać. No, ale w końcu Biden miał CIA, FBI i wszystkie służby przez 4 lata wiec co robił? Jak to prawda? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@hubio tylko tyle i wysiadam z pociągu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi