speed Napisano April 6, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano April 6, 2017 Cześć, która płyta jest bardziej opłacalna? Warto dopłacić do tego Asrocka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano April 6, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano April 6, 2017 Jeśli nie potrzebujesz płytki pod dwie karty, znaczy SLI, to spokojnie Gigabyte Ci wystarczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano April 6, 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano April 6, 2017 SLI nie planuje, zależy mi na dobrym dzwieku na integrze i chyba pod tym względem lepiej wypada Asrock ale czy warto tylko do tego stówe dopłacać.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano April 6, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano April 6, 2017 K3 ma ALC1220 - nic lepszego w integrach nie znajdziesz. Kolega @tomcug nawet chwalił ją za audio https://ithardware.pl/testyirecenzje/test_plyty_glownej_gigabyte_ga_z270_gaming_k3_tanio_i_dobrze-2172-15.html A ja sam używam w platformie testowej - i nie narzekam. Dodam, kupiona prywatnie, by nie było obaw o jakieś machlojki sponsorskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano April 6, 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano April 6, 2017 Też widziałem tą recenzje i się zaskoczyłem że K3 nie ma wzmacniacza, nie wiem na ile wpływa on na dźwięk. K3 poza tym za cene około 570 wydaje się idelana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano April 7, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano April 7, 2017 Teraz na większości "świeżych" płyt nie ma wzmacniacza. Oszczędności na każdym kroku, a ceny tylko (!) w górę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano April 7, 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano April 7, 2017 Jeśli nie ma zbyt dużych różnic między nimi to chyba postawie na Gigabyta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się