cebulak2137 Napisano June 4 Zgłoś Udostępnij Napisano June 4 (edytowany) Planuję złożyć komputer w budżecie 2500-3200 PLN z zastosowaniem: - pisania tekstów w LibreOffice - sporo robótek w PDFach, plikach dokumentów, rzutowanie ekranu na TV - spontaniczna, amatorska obróbka grafiki (zdjęcia/animacje) - chcę zachować przy tym ZDECYDOWANIE gamingowy profil, bo będę również sporo grywał w gry e-sportowe w 1440p, czy przeglądał wieczorami YouTube - mam już dGPU "na przeczekanie", planuję w przyszłości RX 6700 XT lub coś mocniejszego do gier e-sportowych w 1440p (lub wyższej rozdzielczości) taki sprzęt powinien być wystarczający? - mam już dyski HDD, SSD Uwaga: potrzebuję mobasa z Wi-Fi oraz Bluetooth! Mój pierwszy wybór: https://www.x-kom.pl/lista/c59nhnvwl alternatywnie buda Regnum zamiast Ventum - czy jest sens? jest sens oszczędzania na PSU? czy nie lepszy będzie Aorus B550, wersja z Wi-Fi i Bluetoothem, który w zasadzie wygrywa tylko czipem audio - używam soundbara lub stereo czym schłodzić procesor? Fera, Fera Duo, Fortis? Nie ma sensu chyba pchać się w AIO (nawet w kwestii upgrade)? Edytowano June 4 przez cebulak2137 dopisane kilka info ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 4 Zgłoś Udostępnij Napisano June 4 Gry esportowe w 1440p wez wyjdz i zobacz czy cie na targi nie ma 🤭 Realnie 1440p to z tego kompa masz obudowe i zasilacz 🤣 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebulak2137 Napisano June 4 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 4 Zainteresować się zatem czymś innym? Konkrety proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 4 Zgłoś Udostępnij Napisano June 4 Jezeli cie interesuje esport gry fos to intel 13600kF plyte mozesz kuic jakakolwiek szedl bym q ddr5 bo przyszlosciowo ma to sens. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się