Jaka karta do 1800-2000 zł (używane wchodzą w grę) ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Ja jestem bliski ideału w grach (pomijam te capramex itp.). Scięcia są rzadko lub nie ma ich w ogóle w WRC (to katuję najczęściej). Przy próbach zejścia trfc z 500 niżej (nawet delikatnie) kończę na resecie biosu (na szczęście się sam ładnie resetuje ;p). Napięcia dawałem wyżej, ale bez skutku. Zresztą wydaje mi się, że te obecne i tak są wysokie choć mogę się mylić. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
To jest fake. ChatGPT widzi tam DLSS 3. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Bzdury. Kiedyś średnia wieku pierwszej ciąży to były 22-23 lata. Czyli dziadkiem można było być już przed 50, zatem jeszcze kawałek przed emeryturą. Obecnie ta średnia jest w okolicach 29 lat, czyli wiek zostania dziadkiem przesunął się na 58 lat. Nawet jak są pary, to dzieci brak lub kończą na jednym. To nie jest wyłącznie problem kontaktów międzyludzkich i braku związków. -
Przez cichy45 · Opublikowano
No nic więcej tam nie pisze. A nie jest pewne że DLSS4 pojawi się wraz z premierą blackwella przecież. -
Przez Send1N · Opublikowano
Zbiła temperatury tak sporo bo zwyczajnie poprzednia była bardzo stara, gdybyś przesmarował przykładowo świeżą mx2 zrobił test i za chwile nałożył mx6 robiąc kolejny to różnica zamknęła by się zapewne w 2 stopniach także to nie magia MX-6 Dokładnie, trzeba było edytować jeden wpis w rejestrze aby pojawiła się dodatkowa opcja w panelu sterowania > zarządzanie energią procesora, czasem wystarczy tylko zmienić maksymalny stan procesora na coś poniżej 100% ale w większości laptopów trzeba edytować rejestr bo zwyczajnie nie reaguje na zmniejszenie w %.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi