Skocz do zawartości

Jaki monitor do 300zl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ma byc do 300 zl.

Bez zbednego ... podawać nazwy i ich plusy ;3

Dzięki wam ;)

Opublikowano

Spoko.

Polecam się na przyszłość w razie pytań o sprzęt PC ;)

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Pierwsze co to fps na 120.
    • W Dragon Age The Veilguard w peaku na steam grało prawie 90 tys graczy a dziś wiemy jakim gniotem się ta gra okazała i jak słabo się sprzedała. Shadows dotarło ledwo 65 i jedyne co przemawia na razie za tym ze to jednak lepsza gra to wyzsza ocena i to ze poprzednie Assasyny były odbierane na podobnym poziomie. Ale jesli wezmiemy pod uwage ze Ubisfot idzie na dno dlatego ŻE ICH GRY TO OGÓLNIE MÓWIĄC KUPA, to tutaj raczej rysuje się ponury wynik konica tej firmy. Stety lub niestety. Shadow i tak ma chyba ułatwione zadanie bo jest dostępny w abo za 75zl, czego nie miały chyba poprzednie Assasyny jak i Veilguard ale nie sprawdzałem tego osobiście czy tak było więc poprawcie jeśli nie prawda.   Jeśli robisz cos w kółko tak samo i tracisz na tym pieniądze to chyba nie liczysz na to że kolejny raz robiąc to samo zarobisz. Ubi czas się skończył. Bo zarząd tej firmy właśnie wychodził z takiego założenia co doprowadziło ich firmę praktycznie na skraj upadku.
    • Później jeszcze raz lookne. Rzeczywiście u mnie zupełnie inne wartości końcowe sa...
    • I co - woli do krwi ostatniej bronić Ukrainy z narażeniem życia swojego i swoich dzieci jak Załenski czy woli/wolała aby oddać już zajętą część rosji, rozpisać wybory i zrzec się aspiracji do NATO?   Żeby mnie znów który nie nazwał ruską onucą - wiem, że te okropieństwa to wina putina, ale można tak w koło pisać i złorzeczyć temu dyktatorowi co nie zmienia postaci rzeczy, że codziennie giną ludzie... albo może jednak jakoś się z nim dogadać, nawet na fatalnych warunkach? Ja wiem, że ten kremlowski bandyta nie ceni życia swoich obywateli i mu wszystko jedną ilu jeszcze zginie żołnierzy i cywili. Zresztą ma 4x większe społeczeństwo niż Ukraina. Ale Załenski w duchu prozachodnim chyba ceni każde życie ludzkie swojego Narodu? Giną od 3 lat codziennie ludzie.
    • Masz triala do każdej gry na Steamie od kilkunastu lat... Jak ktoś nie ogarnia ile to jest 119 minut to już nie wina gry.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...