Komputer za ok 26 tyś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Z RTX 4000 miałem łącznie 5 albo 6 Zotaków. Jeden zdechł po 3 miesiącach. Aczkolwiek z reszty byłem zadowolony. -
Przez Bardak · Opublikowano
Typowi gracze są typowi - zobaczyli zwiastun CGI czegoś nowego, jeszcze z podpisem twórcy Wiedźmina i już obwieścili kolejnego zbawcę gamingu. A jak przyjdzie co do czego to wyjdzie kolejny typowy sandbox i tyle. Tyle, że z wampirami w średniowieczu. -
Przez Winter · Opublikowano
Pytanie tylko czy chciałbyś z tymi zwichrowanymi laskami tworzyć związek? Znam kilka lasek w podobnym wieku do mnie. Tylko pieseły w głowie, ładne, ale pustka w głowie. No ale na fejsbuczkach wzajemnie się lajkują przy postach, że każdy by je chciał mieć Jako, że byłem w kilku związkach to mogę się tutaj trochę powymądrzać. Wszystko się rozpadło, gdy jedna z drugą za bardzo chciały mi zarządzać czasem. Zero czasu na moje hobby i zawsze mieliśmy robić to co jedna z drugą chciała. Na początku to może i coś tam nowego i jakaś tam odskocznia, ale przy kolejnym weekendzie nie miałem ochoty oglądać znajomych jednej, czy drugiej. No i ja zawsze muszę trafić laskę, która ma obiekcje na punkcie grania w gierki. Nie rozumiem co w tym takiego złego?
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi