Problemy z ETS 2 POMOCY!!!!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Nie no już nie tak mało. Zwłaszcza że mam tam znajomego i mówi że nie aż tak trudno to prawi podwoić (a to świeżak jest dopiero). -
Przez RTX4090 · Opublikowano
Jak pisałem wcześniej - te kompilacje są z 4 liter. Jest kilka wersji ich do zaciągania. Czekam aż coś normalnego się pokaże. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Ale na co miałbym się obrazić? Przecież tu się nic nie zmieni na liście, każdy zrobi to samo tylko o odpowiednią sumę podbite przez sterowniki. Ja robię przy zegarze 2730 15200 pkt, więc jak podbije tak jak normalnie do testów to wbije 16k i będę gdzie byłem. I o to nam chodzi z @DżonyBi. Tu tak naprawdę nic się nie zmienia. Doszły sztucznie podpięte punkty i tyle. Ja już od poprzedniej sztuki nawet nie próbuję robić punktów, więc równie dobrze możecie napisać że obraziłem się kilka tygodni temu 🤣🤣 -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Innaczej zapamietalem demka nvidia gdzie sie wlaczalo i ogladalo caly pokaz, tutaj lipa bo niby milion funkcji, a praktycznie zadnego WOW. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Oj tam ,wystarczy przejść z Ubisoft na Ignorsoft Eh, pomyśleć że kiedyś wydali R.U.S.E, które jest nie do kupienia, przez wygasłe licencje wojskowe lub coś. Mnie dalej irytuje, że zamiast znacznie rozwijać serię AC i dopracowywać jej walory to idą w mechaniki rodem z MMO, robiąc z tego tytuł do poklikania i przymykania oka. Zasoby mają, doświadczonych pracowników mieli, ale może zastąpili, aby redukować koszty..., rozpoznawalna marka i fani są..., a muszą tak pięknie spartolić potencjał.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi