Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Nie, dopiero po wyborach i tylko pod warunkiem, że będzie to russka ingerencja w wybory.  :) 

Fakt. Tego dowiemy się od polityków :)

Edytowane przez skypan
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, huudyy napisał(a):

jakbyś nie wstawiał farmazonów, to nikt by się do Ciebie nie doczepiał. Co jak co, ale nie tolerujemy tutaj botów i fake newsów.

Ale to dobrze ze się doczepiacie bo wiem ze to co pisze to prawda i fakty , przecież @tomcug już weryfikował to ze nie jestem botem sprawdzał po ip itd , nawet administrator forum was nie przekonuje? sadzicie ze jest w zmowie  ? ze szerzy fake newsy ?

3 minuty temu, skypan napisał(a):

Fakt. Tego dowiemy się od polityków :)

Jak wygra Trzaskowski to od PIS , jak wygra Nawrocki to od KO , jak wygra mentzen to od PIS i PO wyjatkowo beda razem działac :D

3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Ziomek, ty w co drugim poście obrażasz drugą stronę i dosrywasz się do kogoś?
image.png.7e1fd54aa3ce2d52ac55852859b54da6.png

image.thumb.png.876cfa0cb8007bbbdcec827dc575c9c6.png

image.thumb.png.1605253c9811fdd0f93d7210a5dbb074.png

Jak można być takim zaprzałym hipokrytą? Nie wstyd Ci?

Ale właśnie oto chodzi wy robicie to samo i nie widzicie w tym problemu , jak ktoś inny napisał cos podobnego to od razu wielka afera 

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

Ziomek, ty w co drugim poście obrażasz drugą stronę i dosrywasz się do kogoś?
image.png.7e1fd54aa3ce2d52ac55852859b54da6.png

image.thumb.png.876cfa0cb8007bbbdcec827dc575c9c6.png

image.thumb.png.1605253c9811fdd0f93d7210a5dbb074.png

Jak można być takim zaprzałym hipokrytą? Nie wstyd Ci?

Nie pokazuj tego to nie dobra jest.
Dałeś piękny przykład przekręcania nazwisk innych polityków tj "Memcen", ale sami płaczecie gdy o Trzaskowskim napiszę czajkowski.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, GordonLameman napisał(a):

starlinki kupisz na oLX etc.). 

No przecież kupisz, całe palety oferują  :E 

A tak w ogóle to przestańcie siebie atakować i wróćcie do tematu wątku, nie zostało wiele czasu do zamknięcia.  :P 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Mar_s napisał(a):

No przecież kupisz, całe palety oferują  :E 

Ja mam cały podjazd za**** starlinkami z OLX i konserwami! 

6 minut temu, Mar_s napisał(a):

A tak w ogóle to przestańcie siebie atakować i wróćcie do tematu wątku, nie zostało wiele czasu do zamknięcia.  :P 

Ej, ale w politycznym to nei tak. :E 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Winter napisał(a):

Właśnie oglądam wywiad Stanowskiego u Rymanowskiego. Czyli wychodzi na to, że sponsoring z SSP był poprzez PKO BP, Totalizator Sportowy i Orlen. Jegomość zasłania się wpisem w umowie i nie może podać kwot.

Mnie tylko zastanawia, jak gość, który w zasadzie większą popularność zyskał po 2020 poprzez Kanał Sportowy dorobił się 10 mieszkań, ogromnej chaty w Lesznowoli i milionow na koncie. A to zaledwie dziennikarz sportowy. Czyżby buki tak dobrze płaciły? :E

No dobrze dostał 4000 zł za program a potem 6000zł za program , ale jak zapłacisz za kamery , sprzęt , opłacisz gości , operatorów , dźwiękowców , makijażystkę itd o czym sam mówi to on jeszcze dopłacał ze swoich do tego programu , przecież mówił ze jemu chodziło o inwestycje w powiększenie zasięgów nawet jak musiał dokładać ze swoich , ludzie mówią ze zarobił 2 mln w rok czasu , nie ważne ze brutto  to po pierwsze i nie ważne ze przychód to nie to samo co dochód , to jest właśnie ten problem ze w szkole nie uczą logiki czy ekonomii , podstawowych pojęć i potem takie idiotyzmy ludzie pisza

Takie głupoty wypisujesz szkoda gadac...

https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-dochod-a-przychod-jaka-jest-miedzy-nimi-roznica

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1
Opublikowano
18 minut temu, Badalamann napisał(a):

Buk Jarosław pewnie tak płaci skutecznemu propagandziście ;)

Niezły bajkopisarz jesteś. Mam dwa mieszkania i dom w budowie za pensję w korpo. Ogarnij łepetynę i zaczaj, że przy jego zasięgach i wpływach z reklam to on by mógł sobie jeszcze drugie tyle mieszkań nakupić.

Ale tak to jest jak się ma mentalność stalinisty.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Winter napisał(a):

Nikt mu niczego nie zazdrości, ale dla mnie koleś zawsze był podejrzany finansowo. Twierdzi, że nawet kamery udostępniał do swojego programu w TVP. Jesteś świadom, ile takie kamery kosztują? Oprócz zalożenia Weszlo nic o nim niewiadomo. Wielu zarzucało mu kontakty ze skazanym Fryzjerem.

On się zawsze obracał w podejrzanym towarzystwie, a teraz ma platformę i wyznawców, którzy shejtują każdego, kto go skrytykuje.

Tusk się spotykał z zbrodniarzem Putinem , Kaczyński spotykał się z zbrodniarzem Netanjahu , wg twojej logiki oni są przestępcami ?

To zrób śledztwo przedstaw dowody jak według ciebie Stanowski cos złego zrobił , bo na razie to tylko robisz to co zawsze pomawiasz innych z nienawiści

Ja oglądam jego materiały i w materiale z Maciakiem dostał totalny pojazd od swoich widzów , zobacz sobie komentarze i łapki

Opublikowano
22 minuty temu, Winter napisał(a):

On się zawsze obracał w podejrzanym towarzystwie, a teraz ma platformę i wyznawców, którzy shejtują każdego, kto go skrytykuje.

Po propagandystach ciężko oczekiwać czegokolwiek innego. W tym jakiejkolwiek moralności czy honoru.

• Confused 2
Opublikowano (edytowane)
Cytat

Dziennikarka Faktów TVN Katarzyna Kolenda-Zaleska ujawniła natomiast dziś, że Nawrocki udzielił panu Jerzemu pożyczki w wysokości 12 tysięcy złotych na 20 procent w skali roku.

:smiech:A taki uczciwy, a to kolejny raz pokazuje, że to oszust, typowy pisiak.
"Gdyby tak każdy zrobił, to Polska byłaby lepsza" jak to powiedział. :E

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 5
Opublikowano
51 minut temu, Winter napisał(a):

Nikt mu niczego nie zazdrości, ale dla mnie koleś zawsze był podejrzany finansowo. Twierdzi, że nawet kamery udostępniał do swojego programu w TVP. Jesteś świadom, ile takie kamery kosztują? Oprócz zalożenia Weszlo nic o nim niewiadomo. Wielu zarzucało mu kontakty ze skazanym Fryzjerem.

To mnie właśnie w dzisiejszym społeczeństwie dziwi. Ludzie odrzucają to, co określają jako mainstream, a zawierzają dziwnym postaciom z youtube. Przecież to się nie dzieje od dziś. Żyjemy w czasach, gdzie nie ma prawdy. Już nie tylko opinie, ale i fakty są kwestią uznaniową i każdy wybiera sobie to, co mu pasuje. Media społecznościowe zryły wielu ludziom głowę, i przyszło im to bardzo łatwo. Wystarczyło tylko dlatego zaoferować to, co chcą przeczytać/zobaczyć.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
37 minut temu, Badalamann napisał(a):

Po propagandystach ciężko oczekiwać czegokolwiek innego. W tym jakiejkolwiek moralności czy honoru.

Stanowski propagandystą :rotfl2: Jego beton z prawej czy z lewej tak samo atakuje bo nie gryzie się w język.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Winter napisał(a):

Pracowal od 14 roku zycia w przegladzie sportowym, zarabial wiecej jak minimalna krajowa. Reklamy bukmacherow, na kamery by znalazl. A skoro jestes dzbanem, zeby nawet w jego program uderzac pt: a skad mial na to pieniazki.... usun konto.

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, nemar napisał(a):

To mnie właśnie w dzisiejszym społeczeństwie dziwi. Ludzie odrzucają to, co określają jako mainstream, a zawierzają dziwnym postaciom z youtube. Przecież to się nie dzieje od dziś. Żyjemy w czasach, gdzie nie ma prawdy. Już nie tylko opinie, ale i fakty są kwestią uznaniową i każdy wybiera sobie to, co mu pasuje. Media społecznościowe zryły wielu ludziom głowę, i przyszło im to bardzo łatwo. Wystarczyło tylko dlatego zaoferować to, co chcą przeczytać/zobaczyć.

Bo media się zbyt mocno okopały. Olejnik wcale nie różni się tak mocno zachowaniem od Rachonia.

A ta Schweppes czy jak jej tam z TVP to jest wręcz jego klon.

I to się rozlewa na media społecznościowe.