Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

Przecież pisałem już wcześniej 

Jak nie potrafisz przeczytać że zrozumieniem to trudno

Też się dołączam do pytania.
Jakich czynów dokonał Mentzen, że zaszkodził Polakom i wieszasz na niego psy?
Przecież to jest tak niedojrzałe podejście, że zaraz zacznę uważać, że wyborcy Konfederacji to taki sam typ wyborców co u lewostronnych.
W końcu lewica też nie głosuje za korzystnym ustawami dla Polski tylko dlatego bo to ta "zła" Konfederacja je inicjuje.
Mentzen nie raz mówił, że będzie popierał dobre ustawy niezależnie od tego kto będzie jej inicjatorem.
Ogarnijcie się ludzie bo niewiele się różnicie od lewusów...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, Umpero napisał(a):

Też się dołączam do pytania.
Jakich czynów dokonał Mentzen, że zaszkodził Polakom i wieszasz na niego psy?
Przecież to jest tak niedojrzałe podejście, że zaraz zacznę uważać, że wyborcy Konfederacji to taki sam typ wyborców co u lewostronnych.
W końcu lewica też nie głosuje za korzystnym ustawami dla Polski tylko dlatego bo to ta "zła" Konfederacja je inicjuje.
Mentzen nie raz mówił, że będzie popierał dobre ustawy niezależnie od tego kto będzie jej inicjatorem.
Ogarnijcie się ludzie bo niewiele się różnicie od lewusów...

Przecież właśnie o tym pisałem wcześniej, dziesięć razy mam pisać to samo ?

Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

Przecież właśnie o tym pisałem wcześniej, dziesięć razy mam pisać to samo ?

Ciągle piszesz coś o jakiejś zdradzie, magdalence, ale to nijak ma się do rzeczywistości.

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Na dobranoc

image.thumb.png.d8da19fd7c89a176739de9e0de1464ba.png

Znalazlem

To ujecie z gory jest uzywane przez powska propagande jakoby Mentzen mial niewiadomo jaki nagle szacunek do Falszywego rafalka

A to ujecie z dolu tez jeat uzywane przez powska propagande jakby Mentzen nagle nie szanowal Nawrockiego bardziej od Rafalka

Pisaowcy sie w wiekszosci zesrali, powcy sie po czesci zesrali a po czesci robia z tego propagande ktora chyba lykna jedynie inni powcy

Edit: 

Tak sobie patrze i czytam, to to piwo chyba i tak w ogolnym rozrachunku bardziej pomoże Nawrockiemu, niz Trzaskowskiemu ma pomoc powska propaganda wokol tego eventu :E

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Umpero napisał(a):

Ciągle piszesz coś o jakiejś zdradzie, magdalence, ale to nijak ma się do rzeczywistości.

Tak zdradził swoich wyborców nie pije się piwa przy jedynym stoliku z ludźmi którzy wyzywają twoich wyborców

A te pokłony poddaństwa w stosunku do Sikorskiego to już dramat

Jak ten człowiek ma jakiś honor ,  rozum i nie chodzi mu o własny interes to powinien zrezygnować z prezesury i odejść z partii którą dostał w prezencie od Korwina i wyjśc z konfederacji, jak Korwin jest już tak skompromitowany że nie da się tego obronić 

Edytowane przez voltq
  • Haha 2
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Pan Sikorski to jednak fachura jest.  :) 

I jeszcze Majtczaka sprowadził do Polski bo go zwinęli w Dubaju :) Fachura. I jeszcze Rosję na forum opierniczy mocno. 

• Like 1
  • Upvote 5
Opublikowano

Masakra...ludzie, ale żeście się powytrigerrowali. Skaczecie sobie do gardeł jakby świat miał ulec zagładzie po wyborach.

To tylko prezydent. Poradziliście sobie za pato pisu z długopisem, poradzicie sobie z kibolonaziolem albo bezbarwnym biurokratą...życie toczyć się będzie dalej.

• Upvote 5
Opublikowano
8 godzin temu, voltq napisał(a):

zobacz jak jestem atakowany , wyzywany ,

ble ble ble

Jeśli jakiś szmaciarz cieszy się z torturowania i mordowania Ukrainek, to jak dla mnie może zniknąć z powierzchni ziemi. To jest wystarczający argument dla większości ludzkości, a nie kółko adoracji.

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Upvote 7
Opublikowano (edytowane)

Słyszałem, że to było tak, że Sikorski przyjechał do Torunia i miał zamówiony stolik, Mentzen przyszedł na piwo, a tam było pozajmowane i ten zaprosił go do swojego stolika, by razem z nimi wypił. Na prawdę nie rozumiem tego szumu, to jest czysta nienawiść.

Nienawiść PiS wraz z JK zasiał w ludziach, w końcu to oni zaczęli dzielić Polskę na pół- na lepszy i gorszy sort, na zakamuflowaną opcję niemiecką itd.

Edytowane przez Reddzik
  • Like 2
  • Upvote 7
Opublikowano

Mentzen zbiera niestety trochę efekty radykalizacji jego wyborców. 

Ale dobrze, że to się stało. Bo jeśli mamy przywrócić społeczeństwu poczucie wspólnoty to właśnie poprzez przykład idący od polityków. 

do tej pory mocno dzielili, a my na to pozwoliliśmy. 

Natomiast zesranie się pisiorów jest piękne. Od razu widać jak szczują na innych. I widać to kto nie chce jakiegokolwiek pojednania :) 

• Like 1
  • Upvote 8
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Natomiast zesranie się pisiorów jest piękne. Od razu widać jak szczują na innych. I widać to kto nie chce jakiegokolwiek pojednania :) 

Nie tylko pisiorów, u narodowców z konfy też wycie :E

Niektórzy twierdzili, że Kaczyński i Tusk podzielili Polskę na dwa walczące ze sobą obozy i obu to na rękę. No nie, żadnej osobie, której zależy na Polsce nie jest to na rękę a komu z tej dwójki na Polsce zależy a kto chce wojny polsko-polskiej widać jak na dłoni.

Edytowane przez Kris194
  • Upvote 3
Opublikowano

Obejrzałem debatę. Mentzen formalnie nie poparł Trzaska, ale zauważcie, że np na koniec powiedział: NIESTETY tylko 38% ... Mowa ciała i zachowanie i sposób dyskusji z większym szacunkiem do Trzaska i myślę, że też poparciem. Nie ma co się dziwić po spotkaniu z Karolkiem... Pewno każdy by miał więcej sympatii dla Trzaska :) Bo po prostu Karolek pod każdym względem to nie ma nawet podjazdu do Trzaska... Zresztą do nikogo łącznie z Dudą i samym Trzaskiem... 

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, Kris194 napisał(a):

Nie tylko pisiorów, u narodowców z konfy też wycie :E

Niektórzy twierdzili, że Kaczyński i Tusk podzielili Polskę na dwa walczące ze sobą obozy i obu to na rękę. No nie, żadnej osobie, której zależy na Polsce nie jest to na rękę a komu z tej dwójki na Polsce zależy a kto chce wojny polsko-polskiej widać jak na dłoni.

Kaczyński i Tusk podzielili Polskę w celu utrzymania władzy. 

Mentzen teraz się przysiadł do ich stolika, stolika który obiecywał wywrócić. Jeszcze przed wyborami sądziłem że Mentzen za bardzo przypomina Tuska z 2007. Teraz widać że to Tusk 2.0

• Haha 5