Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Zadałem Ci konkretne pytanie, na które to pytanie nie udzielasz odpowiedzi. Jaki jest więc sens dyskusji? Nie jest to prawda, bo w takich warunkach (nie tylko krótki dystans, ale też niska średnia prędkość) auto pali raczej 20 l/100 km. Jak mówiłem sprawdzałem nie raz i nie dwa. To się dobrze składa, bo mi również nie podoba się sposób w jaki się wypowiadasz i że wprowadzasz innych użytkowników w błąd, a do tego prowadzisz dyskusję w sposób wybiórczy czyli odpowiadasz tylko na te kwestie, które są Ci wygodne. -
Przez Kadajo · Opublikowano
@MJRegul Nikt ci niczego nie wmawia. 2000 rpm jest głośne i nie ma znaczenia, że dla ciebie nie jest z jakiegoś powodu. Chodzi o odróżnienie własnych preferencji od realnego poziomu hałasu. Właśnie po to są testy i pomiary w decybelach. Po to masz ta jednostke aby można było ocenić właśnie poziom hałasu. Czy jak będziesz miał komputer który generuje hałas na poziomie 40dbA, ale tobie to nie przeszkadza, bo jest on w innym pomieszczeniu to znaczy, że jest to cichy komputer czy głośny ? Tak samo, jak właśnie z kartami graficznymi. Nie ma znaczenia, dlaczego tobie głośność danej karty nie przeszkadza, 37dBA to jest już kołujący odrzutowiec. Wszytko, powyżej 35dbA w komputerze generuje wyraźny hałas i nie można tego nazwać komfortem. Komfort zaczyna się poniżej 30dbA. Do 35dBA można napisać, że mamy poziom akceptowalnego hałasu dla większości osób. -
Przez galakty · Opublikowano
Przejdź się kiedyś po blokach z wielkiej płyty, albo nawet nowszych po halach garażowych... 12 litrów benzyny, czyli przejadę 400km w takim trybie. Elektrykiem nie i ładowanie trwa dłużej. Ale to i tak moja ostatnia odpowiedź w Twoją stronę, bo nie podoba mi się Twój ton, a nie chcę punktów dostać jak mi nerwy puszczą Jednocześnie się uruchomił na grupie FB związanej z telefonami Ot taka ciekawostka. I nie pisze tam o telefonach jakby co (tylko EV). -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Mógłbym być zgryźliwy i powiedzieć Ci, że w minutę znajdziesz wszystko w google i nawet z mojej stopki, ale nie będę. Widziałeś, że piszę artykuły moto na Ithardware? Masz przecież link w mojej stopce. To chyba wyjaśnia, prawda? Kontynuując: mnie zastanawia, dla kogo Ty pracujesz? Tego typu treści tworzone są zwykle przez pracowników firm, które mają konkretne cele dezinformujące. -
Przez Garru · Opublikowano
Nadal lepszy cichy szum wentyli niż głośny pisk cewek. Zaraz dostaniesz od kogoś tu skierowanie na badanie słuchu, zajmuj termin w kalendarzu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi