ryba 1 246 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): To tylko świadczy o tym, że obracasz się w środowisku, które wierzy w tępą pisowską propagandę. Juz raz to pisalem w tym temacie. U mnie miasto ~25k, jest grupa ~100 hindusow z rodzinami, cisza spokoj. W wiekszosci 2 osoby pracujace, dzieci w szkolach, afer brak. Nikt na socjalu nie siedzi. Kontrakt sie konczy i do domu. Duzo bylo ludzi nastawionych sceptycznie, dzisiaj nikt nie pamieta o swoim negatywnym podejsciu. Nawet nie mysla o tym, zeby sie osiedlac. Turcy z jedzeniem nic nie odwalaja. Ale za to rodzimi mieszkancy jak byli problematyczni, tak dalej sa - sami dla siebie. Nawet mlode byczki z Ukrainy sa mniejszym problemem, niz nasza zdolna, patriotyczna mlodziez. Edytowane 2 Czerwca przez ryba
voltq 1 372 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 99% i 445 tys głosów przewagi Kompromitacja Trzaskowskiego z tym ogłoszeniem się prezydentem To co teraz wariant rumuński czy jakieś inne przekręty bo nie wygrał ten kandydat który miał wygrać? Edytowane 2 Czerwca przez voltq
lokiju 532 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca @voltqJeżeli PiS uważa, że te spoty to było oszustwo wyborcze i powinno się anulować wybory to powinni do tego dążyć. Oczywiście żartuje bo wiem, że tego nie zrobią bo wygrali i temat ucichnie. 1
crush 3 575 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 50 minut temu, Keller napisał(a): Jadę ciągnąć socjal jako imigrant Białemu za traumę związaną z gnębieniem w szkole nie wypłacają. 😔 Także pozostaje Ci tylko aspekt seksualności. 1
Doamdor 1 799 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 14 minut temu, adashi napisał(a): @Doamdor Nie masz litości nad chłopcami. A taką mieli fajną mapę. Chłopcy toczą wojenkę od powstania duopolu i żadna ze stron nie potrafi zachować się jak
voltq 1 372 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 449 tyś głosów przewagi , nawet jak spadnie to Nawrocki prezydentem Polski
GordonLameman 8 481 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 7 minut temu, CzerwonyJohn napisał(a): To jesteś zdrajcą jak Tusk i Trzaskowski bo to dupowłazy niemców,ten zdrajca wpuści emigrantów i odda wszystko,tej pseudo Unii.Do gazu z tobą zdrajco Narodu. Kolego, lecz się. 6
adashi 1 638 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Trzaskowski osiągnie podobny wynik jak z Dudą. Można by go przenieść do Sèvres pod Paryżem, jako wzorzec przegranego. 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Zaraz będę bogaty chyba że wariant rumuński wjedzie https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/2/wynik/pow/226200 28% policzone
adashi 1 638 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 6 minut temu, voltq napisał(a): https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/2/wynik/pow/226200 28% policzone Może od razu wyjechali, jak zobaczyli wstępne wyniki?
lokiju 532 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca To tylko Gdynia poszli na śledzie i czasu nie mają na liczenie.
Kris194 4 720 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 1 godzinę temu, PaVLo napisał(a): Mam nadzieję, że Nawrocki będzie poniżany na każdym kroku i nie zapraszany na najważniejsze światowe wydarzenia. Jak patrzę na tego ćpuna, który będzie rządził Polską, to mam ochotę wyjechać stąd raz na zawsze. Nie wiem jakim trzeba być prostakiem, aby oddać głos na takiego szemranego typa 🤬🤬 Nie tylko ty, część osób ma świadomość co przyniesie przyszłość i rozważa ten sam scenariusz - emigracja. Skoro nie chce się tu wykształconych, tolerancyjnych osób to innego wyjścia nie ma. 1 1
lokiju 532 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 4 minuty temu, adashi napisał(a): Kierunek - Szwecja? Dużo się mówi o tym co się dzieje w Szwecji ale tu w Trójmieście jest to dość popularny kierunek. Kilku znajomych już wyjechało i sobie chwalą. Nie wiem jak będzie teraz po wyborach bo jeszcze nie pytałem ale zdecydowana większość jest zdumiona jak to Nawrocki mógł wygrać. 1
voltq 1 372 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 2 minuty temu, Kris194 napisał(a): Nie tylko ty, część osób ma świadomość co przyniesie przyszłość i rozważa ten sam scenariusz - emigracja. Skoro nie chce się tu wykształconych, tolerancyjnych osób to innego wyjścia nie ma. Wyjeżdżajcie jak najszybciej i głosujcie na złość na PiS Edytowane 2 Czerwca przez voltq
Klakier1984 727 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 7 godzin temu, Kris194 napisał(a): Jestem akurat na zewnątrz i ta radość wokół gdy pokazane zostały wyniki exit poll jest wręcz nie do opisania Brzydko się zestarzało... 1 1
GordonLameman 8 481 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Trudno jest „nie obrażać się na Polskę”, gdy Kaczyński mógłby wystawić orangutana, a 50% wyborców by na niego głosowało. Widocznie nie zasługujemy na nic innego niż życie w tępej propagandzie PiS. 1 5
Kris194 4 720 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 54 minuty temu, Doamdor napisał(a): Jak na dłoni widać gdzie są największe miasta, które wyrabiają PKB... 1
Spl97 1 293 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Trudno jest „nie obrażać się na Polskę”, gdy Kaczyński mógłby wystawić orangutana, a 50% wyborców by na niego głosowało. Widocznie nie zasługujemy na nic innego niż życie w tępej propagandzie PiS. Dopóki Kaczyński będzie żył, to tak będzie wyglądać. 1
voltq 1 372 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 0.2 % zostało 390 tys przewagi Edytowane 2 Czerwca przez voltq
GordonLameman 8 481 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 1 minutę temu, voltq napisał(a): Samobiczowanie i łzy@GordonLameman Widzę, że nawet czytać nie umiesz.
Rekomendowane odpowiedzi