Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krystian03 · Opublikowano
W budżecie do 6000 zł można kupić np. RG5060-15PL29 z procesorem i9-14900HX z 16GB RAMu bez systemu. Mam podobny model tylko że o kilka lat starszy i działa bez problemu. Dokładając lekko powyżej 6000 jest wersja z RTX 5070. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Wywiad z zerem jest na tvn24. ale to ciota pisowska kłamliwa jest. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@DarkeVo tldr: Na 7800X3D + X670E Tomahawk GPU powinno być x16. Jak widzisz x8 (i na Gen5, i po wymuszeniu Gen4), to w 90% przypadków winny jest riser / niedociśnięcie / sygnał – M.2 u Ciebie tego nie zabiera. Daj znać tylko wynik testu bez risera (x16 czy dalej x8) i jaką masz wersję BIOS na Tomahawku – wtedy powiem wprost, czy RMA risera, czy lecimy w stronę BIOS/CPU. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Jakie rajdy? Przecież od początku mowa, że najlepiej nie dopuszczać do takich sytuacji, żeby do nich nie dopuścić trzeba jechać na tyle powoli by zahamować, albo przykładowo w ogóle nie wjeżdżać tam gdzie może być problem...sam u siebie w mieścinie zimą omijam kilka ulic które są mocno z górki bo wiem, że jeśli na dole jest lód to zaparkuję na domu który jest z drugiej strony skrzyżowania. Wiadomo że i czasem doświadczenie zawiedzie, ale jednak pomaga w tym by nie dopuścić do sytuacji awaryjnej. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Bo kupując X5/X7 trzeba sobie zadać pytanie czy lubi się co chwilę jeździć X1 jak owe wozy znów są na naprawie w serwisie. Przy tych przebiegach ja bym pomyślał o najmie długoterminowym.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi