Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Nie pisz do mnie ruski trollu. Pisz do swoich russkich braci. 

twoja dyskusja ogranicza się tylko do ubliżania, naprawdę dziwię się administracji że toleruje taki zachowanie

Opublikowano
W dniu 5.03.2026 o 14:37, VRman napisał(a):

@GordonLameman

PS. I zauważ, że ma skrypcik do grania obrażanego, prześladowanego. Niestety niektórzy się na to łapią, więc mu nie pomagaj w tym - staraj się nie obrażać. Bo za każdym razem załącza "buuu, ataki personalne, buuu ja tylko mam odmienną opinię a mnie atakójom!". 

Nawet dwa dni nie minęło odkąd to napisałem :D

I trigger word (znowu) aktywowany :D

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a):

Nie ciesz się zbytnio z tego ignora. Ten ignor oznacza jedynie ignorowanie przytłaczających dla ów osoby wypowiedzi. I tak będzie komentował to co piszesz x D 

oni chcą nas ignorować ale pod naporem faktów zwyczajnie pękają a wiara społeczeństwa w bzdury serwowane w mass mediach coraz mniejsza, jeszcze chwila a zaplute partyjne  karły będą publiczne wyciągani z swoich nor i napiętnowani

Edytowane przez ptys
Opublikowano
2 godziny temu, hubio napisał(a):

Już tak nie przesadzajmy z tym zadłużeniem. Polska za PRL była mocno zadłużona i z 80% nam umorzono jak się odrodziliśmy :) Jak nie oddamy to co? Jakaś armia do nas wkroczy? Nawet możemy zbankrutować jak Grecja... :rotfl2: ... I dalej być w UE.

Dopiero w 2012 roku spłacono ostatnie zobowiązania zagraniczne z czasów PRL.

Opublikowano
Teraz, LeBomB napisał(a):

Dopiero w 2012 roku spłacono ostatnie zobowiązania zagraniczne z czasów PRL.

niech kolega hubio jedzie do Grecji i spyta co im zostało po bankructwie, akurat w zeszłym roku tam byłem a że lubię pochodzić za lokalnym jedzeniem porozmawiałem trochę z autochtonami i jak się okazało to większość fajnych działek i hoteli mają Niemcy, także jak jedziecie do Grecji sprawdźcie kto ma udziały w interesie 

19 minut temu, VRman napisał(a):

Nawet dwa dni nie minęło odkąd to napisałem :D

I trigger word (znowu) aktywowany :D

ogarnij coś merytorycznie bo póki co komik chce się podlizać TRUMPOWI wysyłając na BW systemy antydronowe, czyli ci wspiera Trumpa ruskiego trolla?

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, ptys napisał(a):

jeszcze chwila a zaplute partyjne  karły będą publiczne wyciągani z swoich nor i napiętnowani

XD

19 minut temu, ptys napisał(a):

ogarnij coś merytorycznie bo póki co komik chce się podlizać TRUMPOWI wysyłając na BW systemy antydronowe

to Trump przyszedł po prośbie, a nie Zelensky wyskoczył z propozycją, i nie za darmo, bo za rakiety do patriotów. Zresztą, co innego miał zrobić, odmówić? Wtedy dopiero byś skiełczał.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
1 godzinę temu, huudyy napisał(a):

XD

to Trump przyszedł po prośbie, a nie Zelensky wyskoczył z propozycją, i nie za darmo, bo za rakiety do patriotów. Zresztą, co innego miał zrobić, odmówić? Wtedy dopiero byś skiełczał.

za rakiety których nie mają? hahaha

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, ptys napisał(a):

oni chcą nas ignorować ale pod naporem faktów zwyczajnie pękają a wiara społeczeństwa w bzdury serwowane w mass mediach coraz mniejsza, jeszcze chwila a zaplute partyjne  karły będą publiczne wyciągani z swoich nor i napiętnowani

Ty “fakt” to widzisz tylko w kiosku.

Ale na pewno się nimi nie posługujesz. 

Ja póki ciebie nie ignoruję bo w warto przypominać innym, że jesteś ruskim trollem a od niedawna że chcesz sprowadzać hindusów do Polski razem z twoim russkim towarzyszem Braunienką, na którego się tak często powołujesz. 

Dlatego każdy twój post to stek bezmyślnych bzdur. :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
43 minuty temu, Mar_s napisał(a):

@ibizpl @nozownikzberlina Po pierwsze wycieczki osobiste, po drugie zupełnie nie na temat.

absurdalnie i komicznie zarazem brzmi Twoja wypowiedz podczas gdy nad Twoim postem jest:

Ty “fakt” to widzisz tylko w kiosku.

jesteś ruskim trollem

razem z twoim russkim towarzyszem Braunienką, na którego się tak często powołujesz. 

Dlatego każdy twój post to stek bezmyślnych bzdur. :) 

lmao-spit-take.gif

podwójne standardy motzno