Cześć
u mnie podobny problem. Dysk ze starego laptopa, który używałem jako zewnętrzy dysk podłączyłem pod lapka z W11 i wywaliło go w kosmos... RAW. Pomijając przedmówcę i reklamę oprogramowania j/w - jest opcja żeby się dobrać do danych? Na dysku były 4 partycje, głównie zdjęcia, kopie zapasowe nagrań z telefonu, film z wesela itd... Będę wdzięczny za propozycje.
Coś jest ostro nie tak i to jest fakt. Tam było kilka obejść problemu z uruchamianiem jaki pojawił się ludziom po patchu 1.06 - parametr DX11 to jeden z nich, mnie osobiście pomagało 1x odpalenie .exe gry jako admin - później już mogłem grę normalnie odpalać przez Steama. Dawno takich dziwactw nie widziałem jak właśnie przy tym tytule.
Podobno coś z dx12 i tam się wywala, wymuszenie startu na dx11 w steam niby pomaga ale jest tragedia z wydajnością. Nawet tego nie sprawdzałem, poszedł refund od razu.
Nie polubię się chyba z tym G80SD oddaję go w cholerę. Nie zrobił na mnie najmniejszego wrażenia w porównaniu do G7 na mini led. Do tego ma problemy w ciemnych scenach bliskich czerni, z pionowymi pasami. (jestem zdumiony że żadna recenzja na to nie zwracała uwagi). Chciałem mu dać ostatnią szansę w CB77 ale tam to mam jakąś tragedię w HDR w ciemnych scenach. Podobny gradient jak pokazywał @JohnyWol w swoim monitorze. Na G7 jest idealnie. Testowałem wszystko możliwe warianty ustawienia, zmieniałem kable DP na HDMI i jest źle. Nie wiem może jakaś felerna matryca albo coś innego tak czy inaczej jestem rozczarowanym.
Rekomendowane odpowiedzi