Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to już kwestia wewnątrz PKP Intercity jakie są zarobki na stanowiskach funkcyjnych. Premier ręcznie ustalający wynagrodzenia na każdym szczeblu w spółkach to mokry sen zwolenników centralnego planowania.

Opublikowano
2 minuty temu, kalderon napisał(a):

Ale to już kwestia wewnątrz PKP Intercity jakie są zarobki na stanowiskach funkcyjnych. Premier ręcznie ustalający wynagrodzenia na każdym szczeblu w spółkach to mokry sen zwolenników centralnego planowania.

Nigdzie nie pisałem o ustalaniu zarobków przez premiera. Jest to jednak spółka państwowa. Nie chce mi się teraz szukać przed meczem, ale ustawa kominowa już nie obowiązuje?

Opublikowano
2 minuty temu, Michaelred napisał(a):

Ciekawe za ile można kupić Polski samochód w kraju bez sankcji :rotfl:

Koleś nie wie, że w tanich autach nawet klimatyzacji nie ma w standardzie, a o ogrzewaniu przedniej szyby to zapomnij.

Opublikowano (edytowane)

Trzymam z sentymentu 20-letnią cytrynę berlingo, ma klimę, el. szyby, el.ust lusterka, poduszki dla kierowcy i pasażera, niezniszczalny 2.0hdi (400k km na liczniku), nie zamieniłbym jej na tę ruską taczkę

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano
1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a):

Myślisz, że stan floty samochodowej w bogatej rosji jest lepszy? :smiech:

Myślę że to są płatne artykuły dedykowane dla upośledzonych ludzi. Czytając takie dowiedziałeś się  po tygodniu że Ukraińcy są pod moskwą

27 minut temu, Winter napisał(a):

Nigdzie nie pisałem o ustalaniu zarobków przez premiera. Jest to jednak spółka państwowa. Nie chce mi się teraz szukać przed meczem, ale ustawa kominowa już nie obowiązuje?

Po plandemi standardy się zmieniły 

Opublikowano
1 minutę temu, Karro napisał(a):

Myślę że to są płatne artykuły dedykowane dla upośledzonych ludzi. Czytając takie dowiedziałeś się  po tygodniu że Ukraińcy są pod moskwą

Nie, takie wieści rozpowszechniają inni  ludzie z rodzaju który wymieniłeś :witojcie2:

2 minuty temu, Michaelred napisał(a):

Nie to co Polska Izera narodowa:E

oj bidne te poloki, sami nie produkują a mogą kupić japończyka, rumuna, włocha .... , a dumni obywatele super rosji na własnych taczkach za te pieniądze szaleją

Jak ta obrona Rosji się pięknie koreluje z postami nie pomagać, ci sami waleczni polscy patrioci :lol2:

Opublikowano
31 minut temu, Winter napisał(a):

Ale ma ponad 20 lat.

I jest trwalszy i lepiej wyposażony niż to chińsko-ruskie gówno.

29 minut temu, Michaelred napisał(a):

Nie to co Polska Izera narodowa:E

No ja tam wolę nie mieć w ręku nic niż mieć klocka.

Ale co kto lubi.

Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

I jest trwalszy i lepiej wyposażony niż to chińsko-ruskie gówno.

No ja tam wolę nie mieć w ręku nic niż mieć klocka.

Ale co kto lubi.

Ale chińskie to Ty panie szanuj, bo niektóre to i nasze europejskie biją na głowę.

Opublikowano
Godzinę temu, Winter napisał(a):

Ta ustawa ma tyle warunków i wyłączeń że mało kogo tak naprawdę dotyczy.

Opublikowano

https://www.fakt.pl/polityka/tak-duda-i-czarnek-nagradzali-kadru-collegium-humanum-w-tle-ogromna-kasa/q80gdv3

Collegium Humanum? nie znam, zarobiony jestem... a tak w ogóle to przepraszam spieszę się nie mam czasu... :rotfl2:

Gdyby tylko PISowczynie i PISowcy mieli dyplomy z tej uczelni to koalicja/prokuratura całą sprawę "wycisnęła by jak cytrynę". Niestety sporo koalicjantów ma dyplomy z tej uczelni, np: A. Gajewska... więc niby coś robią a niby "nie widzę zła, nie słyszę zła" ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Karro napisał(a):

Myślę że to są płatne artykuły dedykowane dla upośledzonych ludzi.

2 godziny temu, Karro napisał(a):

Po plandemi standardy się zmieniły 

Czyli artykuł wprost dla ciebie, przedstawiłeś się jako szur. 

Godzinę temu, RyszardGTS napisał(a):

Niestety sporo koalicjantów ma dyplomy z tej uczelni

Nawet Bosak ma :E

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, SylwesterI. napisał(a):

oj bidne te poloki, sami nie produkują a mogą kupić japończyka, rumuna, włocha .... , a dumni obywatele super rosji na własnych taczkach za te pieniądze szaleją

Jak ta obrona Rosji się pięknie koreluje z postami nie pomagać, ci sami waleczni polscy patrioci :lol2:

Można przenieść posty tego banderowca do wątku o ukrainie?  bo tylko podymia kolejny wątek